Landelijke Bedrijvengids
Bedrijven

Hou een telefoongesprek professioneel

Er zijn verschillende manieren om de telefoon op te nemen binnen een organisatie. De manier van opnemen vertelt  veel over een organisatie en kan ook de imago bepalen van een bedrijf. Daarom is het belangrijk dat dit natuurlijk op de juiste manier gedaan wordt.

Het beantwoorden van de telefoon is zeer belangrijk in een organisatie. Er bestaan verschillende soorten telefoongesprekken zoals een zakelijk gesprek of een telefoontje van een potentiële werkgeven of door een collega. Tijdens verschillende situaties is het belangrijk om te weten hoe je moet handelen en hoe je de telefoon moet opnemen. Dus bijvoorbeeld formeel of informeel, informeren of overtuigend. 

Tijdens het telefoneren in een bedrijf is het belangrijk om het gesprek met klanten of zakelijke relaties professioneel te houden. Tijdens een gesprek weet je niet altijd wie je aan de telefoon hebt. Daarom is het belangrijk om begripvol en behulpzaam te blijven. Tijdens het opnemen van de telefoon is het belangrijk de klant of relatie te groeten en de bedrijfsnaam erachter te vermelden. Ook is het belangrijk om een notitie blaadjes te hebben zodat er trefwoorden opgeschreven kunnen worden, om uiteindelijk het gesprek samen te vatten aan het einde van het gesprek.

Met behulp van de  telefoonservice van het bedrijf  Bizziphonemist u geen enkele gesprek en ook geen klant. De klant wordt op een nette en correcte manier beantwoord en geholpen. De klanten krijgen op deze manier een professionele indruk van het bedrijf. En op deze manier ontvangt het bedrijf complimenten, dat ze op een zeer vriendelijke wijze telefonisch zijn geholpen. Een telefoonservice hoeft niet alleen maar ingeschakeld te worden als een bedrijf niet over een receptie beschikt. Het kan ook gebruikt worden voor bedrijven die wel over een receptie beschikken maar het vaak gewoon te druk hebben. Een telefoonservice kan er voor zorgen dat zij de receptionistes een handje helpen en kunnen telefoontjes ook doorverbinden naar de juiste afdeling.

Voor meer info : https://www.bizziphone.com/