Landelijke Bedrijvengids
Alarmsysteem

Rolhekken, meer dan alleen bescherming

In de eerste plaats gebruikt u een rolhek natuurlijk als inbraakpreventie. Daarbij maakt het niet uit of u dat als particulier doet, bij uw garage, of als ondernemer bij uw bedrijf. U vertrouwt terecht op de kwaliteit van uw roldeur of rolluik. Als u erover denkt om uw oude rolhek te vervangen of juist een nieuwe te laten installeren, weet u dan hoeveel keuze u heeft? En dat u ze heel eenvoudig online kunt bestellen?

Rolhekken en roldeuren in verschillende soorten en maten

Als u wel afdoende beveiliging wilt, maar ook dat buitenstaanders zicht hebben op uw bedrijf of winkel, dan is een rolhek een hele mooie optie. Rolhekken leveren we in diverse kleuren, met verschillende profielen. Rolluikenfabriek, met meer dan 150 jaar ervaring, maakt ze van aluminium, roestvrij staal of verzinkt staal. U mag kiezen voor elektrische of handbediening. Of heeft u een voorkeur voor draadloze bediening? Ook dat is mogelijk. Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor slotconstructies en maken uw rolhek geheel op maat.

Rolhekken worden over het algemeen bovenaan een wandopening of aan een gevel bevestigd. Dit behoort echter niet altijd tot de mogelijkheden. Als uw pand hier niet voor geschikt is, kiest u dan voor rolhekken in de vorm van schaar- of schuifhekken. Een schuifhek wordt niet aan de bovenkant, maar aan de zijkant geconstrueerd en beweegt in horizontale richting. Het enige wat u dan nodig heeft is voldoende ruimte om geleidingsrails te bevestigen, aan de onder- of bovenkant, of aan beide. Ook schaar- en schuifhekken leveren we in verschillende materialen en kleuren. 

Groot gemak en goede service

Rolluikenfabriek is uw online partner bij het beveiligen van uw woning of bedrijfspand. Met onze jarenlange ervaring, ons complete assortiment van rolluiken, roldeuren, brandwerend of niet, die bovendien in eigen land op uw specificaties gemaakt worden, zijn wij meer dan alleen een leverancier die bovendien haar goederen snel kan leveren. Wij nodigen u juist met nadruk uit om van onze expertise en advisering gebruik te maken. Want uiteindelijk willen we hetzelfde: dat uw huis of pand veilig afgesloten kan worden en er daarbij mooi en professioneel uitziet. Neemt u eens een kijkje op onze website en beoordeelt u zelf wat Rolluikenfabriek voor u kan betekenen. Bent u daarna geïnteresseerd? Neemt u dan vooral contact met ons op. U bent te allen tijde van harte welkom.

 

 

Voor meer info : http://www.rolluikenfabriek.nl/rolhekken/