Landelijke Bedrijvengids
Bedrijven

Goede lamellen voor je zwembad

Een eigen zwembad, het is een luxe die we allemaal wel zouden willen hebben natuurlijk. Maar je moet ook niet vergeten dat een zwembad ook een hoop werk is. Daarom is het belangrijk dat je in ieder geval de voorzorgsmaatregelen neemt die je kunt nemen om het onderhoud van een zwembad zo eenvoudig mogelijk te houden voor jezelf. Goede zwembadlamellen zijn praktisch en nemen je in ieder geval al een groot deel van het werk uit handen.

Waarom een lamellen afdekking zwembad nemen? Wanneer je geen gebruik maakt van je zwembad, is het goed om dit netjes af te dekken. Dat kan in de nacht zijn wanneer je sowieso niet zwemt, maar ook als het zwemseizoen weer voorbij is en je voor langere tijd geen gebruik meer gaan maken van het zwembad. Met slechts een druk op de knop kun je je zwembad afdekken met de lamellen, maar het kost je dus ook maar een druk op de knop om je zwembad weer tevoorschijn te halen.

Wanneer je je zwembad niet afdekt wanneer je het niet gebruikt, loopt de kwaliteit van het water snel terug. Viezigheid van buitenaf krijgt de kans om erbij te komen en bovendien loop je het risico dat (water)vogels gebruik gaan maken van je zwembad, zeker als het warm is en er ergens anders niet zoveel water meer te vinden is. De uitwerpselen van de  vogels kunnen het water ernstig vervuilen en zo loop je het risico dat het water niet goed genoeg meer is om in te kunnen zwemmen wanneer jij graag een duik zou willen nemen.

Bovendien kun je door je zwembad af te dekken zorgen dat de temperatuur van het water goed op peil blijft. Te warm water is misschien niet zo denderend maar te koud water is natuurlijk nog minder prettig, zelfs in de zomer.

Voor meer info : http://www.lamellenafdekkingen.nl