Landelijke Bedrijvengids
Image default
Auto's en Motoren

Motor theoriecursus Utrecht van 123-theorie: goed, effectief en snel!

Zoek jij een goede, effectieve en snelle cursus motortheorie in Utrecht? Eentje waarbij je slagingskans zeer groot is? Kom snel een theoriecursus naar keuze volgen bij 123-theorie, jij zal na de lesdag absoluut slagen! En bijkomend voordeel van de cursussen bij 123-theorie: je gaat meteen na de cursus het CBR examen maken. Oftewel, je zal dezelfde dag nog kunnen slagen!

Effectieve manier van lesgeven

Wat onze dagcursus zo effectief maakt is onze manier van lesgeven. In een groep met een fijne en relaxte docent. Samen leren is niet alleen veel gezelliger, het is ook veel doeltreffender. Het is middels meerdere onderzoeken bewezen dat samen leren in een groep veel beter werkt dan leren in je eentje. Je hebt steun aan elkaar, je zit immers allemaal in hetzelfde schuitje. Je leert van elkaar, bijvoorbeeld van elkaars vragen en/of opmerkingen. Je werkt gezamenlijk naar 1 doel toe: het CBR examen. Met elkaar werk je naar hetzelfde toe, door de groepsdynamiek zal je zelf net even iets meer je best doen.

De docent is rustig, aardig en weet de theorie op een perfecte manier uit te leggen. Met slimme ezelsbruggetjes, tips en trucs kan hij jou de moeilijkere theorie op een eenvoudige manier laten onthouden. Hij weet precies wat voor wie goed werkt. Een grapje tussendoor ontbreekt ook niet tijdens de les, een stukje ontspanning tussendoor maakt ook dat je goed bij de les kan blijven.

Centraal tijdens onze theoriecursus staat het oefenen met examens. En wel examens die hetzelfde zijn als de CBR examens. Het is dus niet zomaar oefenen, het is zeer gericht oefenen. Want hoe fijn is het dat jij voor de volle 100% voorbereid wordt en exact weet wat voor vragen je die middag tijdens het CBR examen zal gaan krijgen. Zelfs de instinkvragen, waar we natuurlijk ook goed op oefenen, worden er door de meeste cursisten zonder moeite uitgevist.

Motorcursus volgen? Kies zelf jouw locatie

Natuurlijk is het naast Utrecht mogelijk om op andere locaties onze motor theoriecursus te volgen. Enkele voorbeelden zijn de eendaagse cursus motortheorie Arnhem, Zwolle, Amsterdam, Rotterdam en Breda. Waar jouw huis ook staat, wij bieden in de buurt een cursus aan!

https://www.123-theorie.nl/