Landelijke Bedrijvengids
Image default
Afvalverwerking

Bedrijfsafval wat moet ik daar nou mee?

Je hebt een bedrijf en daardoor veel afval. Wat kan je daarmee doen? Naar de milieustraat, zijn er container op de straat of moet het op een andere manier? Als je bedrijfsafval hebt, dan dien je dit zelf te laten ophalen door een gecertificeerd container bedrijf of afvalverwerker. Moeilijk? Welnee, je regelt het al voordat je koffie is afgekoeld.

Afval zelf regelen

Er zijn bedrijven die het afval voor je regelen, zodat jij er geen werk of omkijken naar hebt. Wastenet is bijvoorbeeld zo een bedrijf. Zeker als je erg veel afval hebt en niet veel tijd, dan is dat ideaal. Wil je liever alles zelf in de hand hebben of geld besparen op je afval, dan kan je beter zelf rolcontainers huren. Dit is misschien wel veel minder werk dan je denkt of gewend bent. Er zijn afvalverwerkers waar het erg lastig is om de juiste containers te bestellen, maar gelukkig ook websites die het heel makkelijk maken. ContainerOnline is zo een website waar je zelf je containers online kan bestellen. Eenmaal besteld, dan zorgen zij voor de rest.

Waarop letten bij rolcontainers

Als je rolcontainers gaat bestellen, is het natuurlijk belangrijk om te weten welke afvalsoorten je hebt. Heb je veel afval, dan ben je verplicht om dit te scheiden als mogelijk. Lees je hier dus goed op in. Weet je welke afvalsoorten je hebt, dan moet je schatten hoeveel je hebt om het juiste containerformaat te bestellen. Maar hier zijn nog wel opties in. Je kan natuurlijk een grotere rolcontainer huren, maar ook hem vaker laten legen. Zeker als je afval hebt dat kan rotten is dit fijn, maar ook als de containers door een deur moeten passen. Een 660 liter rolcontainer past nog door een standaard deur. Zo heb je toch erg veel ruimte, maar ben je nog steeds mobiel. Heb je echt heel veel afval, denk dan eens over een perscontainer.

https://www.websiteoptimalisatietips.nl