Landelijke Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Vier goede gezinsauto’s

De gezinsauto’s zijn erg populair in Nederland. Hier kijken wij niet raar van op, want deze auto’s zijn ruim, praktisch en dus ideaal voor gezinnen. Veel mensen zijn dan ook op zoek naar een goede gezinsauto. Maar welke is goed en voldoet helemaal aan jouw wensen? Het kan vaak een hele zoektocht zijn voordat je de auto vindt die bij jou past. Wij vertellen daarom over vier goede gezinsauto’s om jou op weg te helpen. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder en kom erachter!

 

Toyota Corolla 

 

De Toyota Corolla staat bekend als een gezinsauto van uitstekende kwaliteit. De auto is geschikt voor vijf personen en is erg ruim. Daarnaast beschikt de Toyota Corolla ook over een grote laadruimte. Dit is dus ideaal wanneer je met het hele gezin in de auto op vakantie wilt. De Toyota Corolla is verkrijgbaar als hybride en als brandstofauto.

 

Volkswagen Tiguan  

 

De Volkswagen Tiguan is een zeer en praktische vijfzitter met hoge instap. Deze auto staat bekend om de vele binnenruimte. Er passen dan ook met gemak drie mensen op de achterbank. Daarnaast is deze sportieve en krachtige auto de ideale caravantrekker. De Volkswagen Tiguan is verkrijgbaar als hybride en brandstofauto. 

 

Renault Clio Estate

 

De Renault Clio Estate is een zeer sportieve en comfortabele auto. Deze auto is ideaal voor jonge gezinnen. De achterbank heeft namelijk genoeg ruimte voor twee of drie kids. De inhoud van de kofferbak is in vergelijking met de Toyota Corolla en Volkswagen Tiguan iets minder, maar voor een auto in deze klasse nog steeds erg ruim. De Renault Clio Estate is verkrijgbaar als brandstofauto. Naast gloednieuwe auto’s zijn er ook veel Renault occasions verkrijgbaar. 

 

Ford Galaxy

 

Heb je een gezin met meer dan drie kinderen? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een gezinsauto met meer dan vijf zitplaatsen. De zeven persoons Ford Galaxy is dan ideaal en rijdt zeer comfortabel. Daarnaast is deze auto erg ruim. Dit komt voornamelijk door de hoge daklijn die veel hoofdruimte biedt. Daarnaast zorgen de grote ramen voor een erg ruimtelijk gevoel. Wanneer je de achterste twee stoelen neerklapt heb je erg veel bagageruimte, maar ook wanneer alle stoelen omhoog geklapt zijn heb je nog 300 liter bagageruimte.

 

https://www.bochane.nl/