Landelijke Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Hoe je een feestlocatie kunt transformeren met de juiste verlichting

Stel je even voor: een prachtige feestlocatie met prachtige decors en genoeg ruimte om al je vrienden, familie en geliefden uit te nodigen. Maar dan komt het: onvoldoende of slechte verlichting! Het blijkt een grote domper te zijn op de stemming van de gasten en de algehele sfeer van het evenement. Dit kan er zelfs toe leiden dat de feestgangers onmiddellijk vertrekken. Maar maak je geen zorgen, want in deze blogpost leggen we je uit hoe je een feestlocatie kunt transformeren met de juiste verlichting van Lumineux

 

Creëer de juiste sfeer

Het voordeel van verschillende soorten verlichting is dat ze verschillende sferen creëren. Felle verlichting kan bijvoorbeeld een feestelijke sfeer creëren terwijl zachte verlichting een warme en gezellige sfeer kan geven. Om deze reden is het belangrijk om te experimenteren en te spelen met verschillende verlichtingsopties. Je kunt bijvoorbeeld wel de dansvloer fel verlichten, maar de zithoekjes wat zachter.

 

Kies de juiste accessoires

Accessoires spelen een belangrijke rol bij het decoreren van jouw evenement. Ze voegen een extra dimensie toe aan de sfeer die je probeert te creëren. De juiste accessoires helpen om de verlichting in balans te houden. Bijvoorbeeld als je kiest voor zachte verlichting dan kun je kiezen voor kaarsen of perkamentlampen. Dit soort accessoires kunnen de verlichting aanvullen en of juist aanpassen.

 

Verlichting voor foto’s

Een ongelooflijk belangrijk aspect van elk feestje: hoe zorg je ervoor dat er goed belichte foto’s worden genomen? Immers, de foto’s zijn vaak de herinneringen van het evenement. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Zorg ervoor dat de lichten zo zijn opgesteld dat er geen schaduwen vallen op degene die zichzelf en/of met anderen op de foto wil(len) laten zetten. Op die manier creëer je de ideale omstandigheden voor de perfecte foto’s.