Landelijke Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Bij dit bedrijf vindt u gevelplaten van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar gevelplaten om de gevel van uw gebouw te beschermen en wilt u een keer platen van een ander materiaal proberen? Ga dan naar SINH Building Solutions voor gevelplaten van magnesiumoxide. Deze zijn allemaal van het merk MAGOXX Board. De materialen zijn erg milieuvriendelijk en ecologisch gemaakt. Bovendien is de CO2-uitstoot tot het minimum beperkt.

Waarom gevelplaten?

U vraagt zich misschien af: waar dienen gevelplaten voor? Gevelplaten dienen in de eerste plaats ter bescherming van de gevel van uw huis of gebouw. Tegen regen, wind, zon en alle andere weersomstandigheden wordt uw gevel op een effectieve manier beschermd. Ook hoeft u geen onderhoud meer aan uw gevel te verrichten en hoeft u deze niet steeds opnieuw over te verven. De gevel blijft strak en mooi. Tevens helpen de gevelplaten om uw woning te isoleren tegen zowel warmte en kou als geluiden.

De oprichting

SINH Building Solutions heeft een opmerkelijke ontstaansgeschiedenis. Oprichter Jan Engels kwam eind 2012 onverwachts in aanraking met een tuinhuisje van magnesiumoxide en was erg onder de indruk. Toen hij door omstandigheden een nieuwe weg op moest in zijn carrière, besloot hij een tijdje later dat hij een bedrijf op wilde richten, dat is gespecialiseerd in gevelplaten van magnesiumoxide. In 2014 lanceerde hij de producten in India op de markt, maar het succes bleef uit. Twee jaar later bracht hij de platen uit in Nederland, waar het product wel aansloeg. En zo geschiedde.

Plaats uw bestelling

Als u geïnteresseerd bent in de producten van MAGOXX Board, kunt u deze op de webshop bestellen. Binnen drie dagen worden deze vervolgens bij u thuisbezorgd. Als u wat meer informatie wilt over de producten, kunt u een sample aanvragen via het contactformulier op de website. Er zijn voorbeelden beschikbaar in vier verschillende maten, die op werkdagen altijd binnen 24 uur worden verzonden.

https://magoxx.com/