Landelijke Bedrijvengids
Image default
Zakelijk

Wikkelfolie bestellen

Wikkelfolie, stretchfolie of rekfolie wordt door veel bedrijven gebruikt om goederen mee in te pakken. Deze folie is via Jip Snel te bestellen. Zodra je naar de website gaat van dit bedrijf zie je al diverse verschillende soorten. Zo kan hier een keuze gemaakt worden in het gebruik. Of deze met de hand wordt gebruikt of machinaal. Dan is er de keuze uit de breedte. Hoe groot is het artikel of zijn de artikelen die ingepakt moeten worden. En wat zeker ook belangrijk is, het rekpercentage. Hier is een keuze in van 0% rek tot maximaal 300%. Als voorbeeld is een folie met een rekpercentage van 150%. Dit folie, van een meter, kan dan uitgerekt worden tot 2,5 meter. Bij een rekpercentage van 0% wil zeggen dat deze folie helemaal niet uitgerekt kan worden. Het is maar net waarvoor deze folie gebruikt moet worden. 

 

Wikkelfolie ook in diverse kleuren te verkrijgen

Jip Snel is de supermarkt voor bedrijven. Hier zijn heel veel verschillende artikelen te verkrijgen. Van kantoorartikelen tot verpakkingsmaterialen, waaronder wikkelfolie en nog veel meer. Voor diverse branches zijn er hier de nodige artikelen te verkrijgen. Wanneer je hier een artikel wilt bestellen, is het makkelijk te vinden in het geweldige assortiment. Alle producten die hier te verkrijgen zijn, staan in alfabetische volgorde van A tot Z online. Een bestelling met een totaalbedrag van meer dan €100,- wordt bovendien geheel kosteloos verzonden. 

Het assortiment welke hier bij Jip Snel te vinden zijn bestaat uit meer dan 250.000 artikelen. Hier komen dagelijks nog veel meer producten bij.