Landelijke Bedrijvengids
Woningen

Slotenmaker JacKey helpt u snel en vakkundig

U komt thuis na een heerlijk avondje stappen. U wilt uw sleutel in het slot steken, maar dan ziet u dat een vandaal allemaal troep in uw slotopening gestopt heeft. En nu?

Uw helpende hand, een telefoontje bij u verwijderd

Bel het noodnummer van slotenmaker Nijmegen en leg uw situatie uit aan onze monteur. Vaak zal hij ruim binnen 30 minuten bij u staan om uw noodsituatie op te lossen. Hij kent de meeste sloten en weet als geen ander hoe hij deze open moet krijgen, ook als er troep in gestoken is. Afgebroken sleutels in het slot, kauwgom of wat dan ook? Onze specialisten krijgen uw slot weer open, geen probleem!

Sleutels verloren

Zelfs onze slotenmaker Ede beschikt over een volledig uitgeruste serviceauto. Als u belt dan komt een van onze medewerkers naar u toe en kan u dan helpen met het bijmaken van verloren sleutels én kan de afgesloten deur voor u openen. U hoort voorafgaand aan de klus wat het u ongeveer gaat kosten.

Slot of sloten vervangen

U wilt uw slot vervangen omdat deze verouderd is, of omdat u er zeker van wilt zijn dat voormalige bewoners achtergehouden sleutels kunnen gebruiken. Om het even om welke reden: als u uw slot of sloten wilt vervangen, dan regelen we dit voor u. We adviseren u graag welke sloten het beste bij uw situatie en budget passen. Montage gebeurt snel en vakkundig.

Reparatie van sloten

Soms hoeft een slot niet vervangen te worden, maar volstaat een reparatie. We zullen u nooit op onnodig hoge onkosten jagen, dus als reparatie volstaat, dan doen we dat. Onze monteurs zijn uitstekend op de hoogte van de mechanica in alle gangbare sloten van alle merken, en kennen de zwakke en sterke punten van die sloten. Welke sloten gesmeerd mogen worden en welke juist niet. Uw sloten hebben geen geheimen voor onze vakmannen!

Voor meer info :