Landelijke Bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Kadasterdata online beschikbaar op handig en gebruiksvriendelijk platform

Ben je naarstig op zoek naar Kadasterdata online, dan kun je prima terecht op kadastralekaart.com. Let wel; het gaat dan niet om een officieel platform van het Kadaster. De data op het platform wordt echter wel geleverd door het Kadaster. Het gaat dan altijd om de meest actuele data en ook officiële data. Je kunt er op vertrouwen dus. 

Geen zorgen over de echtheid en actualiteit van de data 

Over de houdbaarheid en de echtheid van de Kadasterdata online hoef jij je dus nooit zorgen te maken. Zeker als je van plan bent een perceel grond te kopen of op het punt staat een object te kopen, kan Kadasterdata online zeer bruikbaar zijn. De informatie die je van het platform kunt downloaden kan je doen besluiten wel of niet tot aankoop over te gaan. De data die je van het platform haalt is net gratis. Je kunt per download betalen en als je vaker een beroep doet op de Kadasterdata online, dan zou je kunnen overwegen een abonnement af te sluiten. 

Meer dan voldoende Kadasterdata online beschikbaar 

Dat het platform met Kadasterdata online steeds meer bezocht wordt, is logisch. Want wat vind je er eigenlijk niet? Van een kadastrale kaart met maatvoering tot een kadastrale kaart bundel met praktische info over een perceel waaronder diverse kadastrale kaarten, bestemmingsplannen, woonlasten en informatie over de hypotheek. Je downloadt al even gemakkelijk woningtransactie rapporten en ook over bestemmingsplannen en vergunningen kun je met kadastralekaart.com alles achterhalen.  

Ook interessant: kadastrale kaart rapport met een luchtfoto 

Ook al interessant en compleet is de kadastrale kaart rapport met luchtfoto. Je krijgt dan een kadastrale kaart voor het perceel en omliggende percelen, streetview foto’s en een omgevingskaart. De luchtfoto is dan de kers op de taart. Data die ook veel gedownload wordt is eigendomsinformatie. In dat geval krijg je een uittreksel van de eigendomsakte met informatie uit de meest actuele eigendomsinformatie van een bepaald kadastraal object. Aan Kadasterdata online dus geen gebrek op kadastralekaart.com. Integendeel. En over de echtheid en actualiteit hoef je dus nooit één seconde te twijfelen.