Landelijke Bedrijvengids
Image default
Vervoer en transport

Tips bij een zakelijke verhuizing

Bedrijfsverhuizing in Rotterdam kan een goede campagne zijn. U moet immers kenbaar maken dat u naar een ander pand gaat, en voormalige klanten die uw bedrijf misschien vergeten zijn een adreswijziging sturen. Daarbij zult u waarschijnlijk naar een groter pand gaan en uw bedrijf moderniseren. Dus alleen al verhuizen van uw bedrijf is een reclamecampagne op zich.

Plan van aanpak

Als u het geschikte pand op de toplocatie heeft gevonden waar u uw bedrijfsactiviteit wilt voorzetten dan komt altijd de vraag; hoe pak ik dit aan? En niet uitzonderlijk woont een ondernemer bij zijn of haar bedrijf, dus dan wordt het niet alleen een zakelijke verhuizing maar ook dat van de woning. Daarbij wilt u de bedrijfsactiviteit niet te lang staken, dus hoe krijgt u vlot alles over op het nieuwe adres? Voor dit soort kwesties zijn er verhuisbedrijven.

Verhuisservice

Een goed verhuisbedrijf levert een scala aan diensten. Denk aan een in- en uitpakservice en het verrichten van montagewerkzaamheden van o.a. de meubels van uw kantoor. Natuurlijk hebben zij alle denkbare hulpmiddelen zoals hondjes en steekwagens om vlot en handig te verhuizen evenals een verhuislift als het op hoogte moet komen. Vaak zijn er mogelijkheden voor opslag, en hebben ze alle transportmiddelen om zware en grote objecten te kunnen vervoeren. In principe leveren ze het oude pand veegschoon op, maar als er meer moet gebeuren is dat bespreekbaar want vaak kunnen zij die service leveren. Verhuizen is immers een vak, en niemand weet zo goed wat er bij verhuizen komt kijken als verhuizers. Zij hebben de ervaring en routine, en nemen zo veel werk uit handen.

Keurmerkverhuizer

Wij van Keurmerkverhuizer.nl leveren veel service tegen een scherpe prijs. Wij hebben veel specialismen in huis. Zo doen wij veel verhuizingen naar seniorenwoningen, en verhuizen wij de meest onhandelbare en kwetsbare objecten. Wij doen ook volledige ontruimingen. Wij verhuizen u desnoods met spoed. De kans op schade is bij ons nihil, en mocht er onverhoopt toch schade ontstaan dan hebben wij een prima verzekering die vlot uitkeert. Wij kunnen ook zeggen dat wij de voordeligste verhuizers van Rotterdam zijn, maar dat kunt u ook makkelijk ontdekken. Wij kunnen in een uur tijd een volledig vrijblijvende scherpe offerte uitbrengen, en wij werken voor die vaste prijs. Zo staat u niet voor verassingen. Terwijl wij de hele verhuizing uit handen nemen kunt u zich richten waar u zo goed in bent; het ondernemen. En natuurlijk die reclamecampagne voor uw bedrijf en de feestelijke opening op het nieuwe adres. Uiteindelijk is een bedrijfsverhuizing met eventueel de woning alles behalve lastig. En dit omdat het ons dagelijks werk is; wij hebben op het gebied van verhuizen veel ervaring waar u voordeel bij heeft.

https://www.keurmerkverhuizer.nl/