Landelijke Bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Uw bedrijfsidee op papier

De startende ondernemer die langs de bank gaat voor financiering heeft een ondernemingsplan nodig inclusief een financieel plan. Zowel de bank,Qredits, investeerders en crowdfunders vereisen dit. Daarmee voldoet het bedrijfsplan in 2 behoeften:de wens van de financier dat zijn lening kan worden terug betaald en inzicht bij de starter over zijn markt,concurrenten, interne sterktes en zwaktes van zijn onderneming en externe mogelijkheden en bedreigingen.

Uw ondernemingsplan aan ons uitbesteden

U heeft het al druk genoeg met alle aanloopwerkzaamheden voor uw bedrijf zoals een zakelijke bankrekening, bezoeken van leveranciers, opvragen van offertes enz. Er kan dan geen tijd zijn om marktonderzoek te doen of u heeft beperkte kennis om de balansen en begrotingen op te stellen. Maakt u zich geen zorgen, het schrijven van uw bedrijfsplan kunt u namelijk aan ons uitbesteden.

Voor de startende ondernemer/onderneemster bieden wij dit als gespecialiseerd kantoor. Wij schrijven de bedrijfsplannen geheel op maat volgens de eisen van financiers. Ons succespercentage is zeer hoog en bedraagt circa 90%.

We schrijven niet alleen het market research, SWOT-analyse, concurrentie- analyse, de marketingmix, de balansen, exploitatie- en liquiditeitsbegrotingen maar we verstrekken ook advies bij uw financieringswens. In onze businessplannen worden de te realiseren bruto-omzetten verkregen middels openbare statistieken zodat ook voor de financier duidelijk is dat deze dus ook daadwerkelijk te realiseren zijn. Op elk beslissingspunt van de de financier verlagen we dus de kans op default. Deze factor is voor financiers bepalend.

Startersondersteuning

Ook al is er geen eigen vermogen aanwezig als dekking bij de financieringsaanvraag bij de bank dan is het toch mogelijk financiering aan te vragen met het bedrijfsplan bij microkrediet-organisatie Qredits, gespecialiseerde financieringskantoren of investeerders. Wij bieden u bij deze volledige ondersteuning. Wij helpen u graag.

Wij kennen de eisen van elke financierder in Nederland en hoe zij het ondernemersplan ingericht zien qua onderzoek en cijfers. Met ons business plan kunt u ook terecht bij uw makelaar zodat u het door u gewilde object kan kopen of huren.

Advies op maat

U verkrijgt als ondernemer het juiste gereedschap en kennis om te ondernemen dordat wij tevens bedrijfsadvies aan u verstrekken. U hoeft dan niet alles zelf op te zoeken en daardoor kunt u makkelijker de informatie plaatsen welke u nog voor uw kiezen krijgt. Uw gewonnen tijd kunt u gebruiken om effectiever te ondernemen. Bel ons meteen en maak gebruik van onze deskundigheid, begeleiding en netwerk:

T: 070-2210374

E: info@bedrijfsplan-schrijven.nl

Voor meer info : https://www.bedrijfsplan-schrijven.nl