Landelijke Bedrijvengids
Image default
Tuin en buitenleven

Kunstgras Delden heeft zeer veel tevreden klanten

Groen kunstgras Delden. Zoals gezegd komt het met de goede adviezen van de zeer ervaren firma van de Gele Lo dik voor mekaar. Het komt voor de bakker. Niet alleen op het gebied van afmetingen. Het was nog heel erg vroeg in de ochtend toen ze bij elkaar kwamen bij het bedrijf.  Over wie hebben we het eigenlijk? We hebben het over zes mannen van een bedrijf uit onze hele mooie provincie Overijssel. Dit bedrijf maakt matten van kunstgras, deze kunnen op diverse plaatsen worden neergelegd en worden gebruikt. Kunstgras Delden.

Een hele mooie tuin in Loosbroek wordt voorzien van kunstgras.

Kunstgras Delden. De klant is koning, wat zeg ik de klant is keizer. De wensen van de klant zijn heilig maar het moet natuurlijk ook allemaal in de praktijk uitvoerbaar zijn. Daarom is contact met de klant heel erg belangrijk. Op de eerste plaats heel erg goed luisteren naar de klant, wat wil de klant? En dan eerlijk en duidelijk overleggen met de klant wat er mogelijk is en wat niet haalbaar is. Gelukkig heeft het bedrijf heel veel kansen, heel veel mogelijkheden die volop kunnen worden ingezet. Kunstgras Delden.

Een tuin met een lichte glooiing vormt een extra uitdaging

Kunstgras Delden. Volop mogelijkheden en dan gaat het met name over de diverse soorten matten van kunstgras. Als je niet goed kijkt lijken alle matten van kunstgras ook precies hetzelfde, maar dat is natuurlijk niet zo. Integendeel het bedrijf biedt heel veel mogelijkheden, heel veel keus als het gaat om zaken zoals kleur, dikte, structuur, hoogte van het gras, hardheid en zachtheid van het gras. Natuurlijk hangt er aan iedere keus een prijs. Ook dat is voor de klant van groot belang. Vaak is het zo dat wie betaalt wie bepaalt. Kunstgras Delden.