Landelijke Bedrijvengids
Image default
Tuin en buitenleven

De voordelen van lounge dining sets

Geniet het hele jaar door van een lounge dining set

Een lounge dining set brengt vele voordelen met zich mee. Dankzij de grote tafel kun je met een groot en klein gezelschap in de tuin eten en tot in de late uurtjes blijven borrelen. Gaat je voorkeur uit naar een modern ontwerp op een dining set in een landelijke uitstraling? Voor beide wensen biedt HG Tuinmeubelen meer dan genoeg keuze. Ontdek het veelzijdige aanbod op de website en verzeker jezelf van een kwalitatief goede set.

Een lounge dining set met een tafel met glazen blad

Een lounge dining set in het aanbod van HG Tuinmeubelen wordt geleverd met een tafelblad van glas. Hierdoor ziet jouw set er niet alleen luxe en stijlvol uit, de tafel is ook makkelijk schoon te maken als er iemand eten of een drankje heeft geknoeid. Door het wicker materiaal kan de set tegen een stootje en blijft de set jarenlang in de mooiste staat.

Bekijk een lounge dining set in de winkel in Loosdrecht

HG Tuinmeubelen beschikt over een ruime winkel in Loosdrecht, waar je alle meubelen op je gemak kunt bekijken. Ben je niet in de gelegenheid om een bezoek te brengen aan de winkel, maar ontvang je wel graag advies over een van de loungesets? In dat geval kun je ook altijd contact opnemen met een van de medewerkers via de telefoon of via het online contactformulier. Geniet je binnenkort ook met vrienden, het gezin of met jouw partner in een van de loungesets uit het aanbod van HG Tuinmeubelen?