Landelijke Bedrijvengids
Image default
Marketing

Een website laten maken in Utrecht

Een jaar geleden wilde ik graag dat een website laten maken in Utrecht. Als ZZP’er is het lastig om alles te regelen. Ik moet contacten onderhouden, een onderneming runnen en je moet online te vinden zijn. Ondanks dat mijn onderneming de afgelopen tijd best wel goed gaat denk ik dat er online terrein te winnen valt. Een goede, en goed vindbare, website betekent extra klanten. Daarnaast zal dit ervoor zorgen dat klanten van jou als onderneming een goed en professioneel beeld hebben. Een eerste indruk is goud waard, daarom is een goede website zo belangrijk. Toch had ik een probleem. Ik kan zelf geen professionele website maken en ken verder niemand die dit kan doen.

Sitetogo, als je een website wil laten maken in Utrecht

Ik startte dus een zoektocht om een website te laten maken in Utrecht. Na een poosje gezocht te hebben op het internet kwam ik uit bij sitetogo. Zij kunnen voor minder dan 1000,- een professionele website bouwen die je vervolgens zelf kunt onderhouden. Dit was precies wat ik nodig had, een goedkope oplossing waar ik vervolgens verder zelf nieuwtjes, etc. op kon zetten.

Klantervaringen

Toen ik verder keek zag ik verschillende klantervaringen. Van 800 klanten kreeg sitetogo een gemiddelde van 9,3. Dit is natuurlijk een prachtig cijfer en sprak mij natuurlijk aan. Ik bekeek nog een aantal voorbeeld websites en was overtuigd. Investeren in een nieuwe website van sitetogo gaat mij veel plezier opleveren.

De website

Ik regelde snel alles met sitetogo en ze bouwden een website. Ik was erg benieuwd en kon niet wachten. Toen de website af was en ik hem toegestuurd kreeg was ik even sprakeloos. Wat een professionele, mooie en verwelkomende website. Ik was meer dan tevreden. Ik wist zeker dat deze website mij vele klanten op zou leveren en dat ze meteen een goed beeld van mijn onderneming zouden krijgen.

Resultaat

Deze hele zoektocht heeft zich een jaar geleden afgespeeld. Ik kan nu dus ook een goed beeld geven van wat dit alles heeft opgeleverd. Mijn klanten zijn merkbaar gestegen, ik heb vele complimenten gegeven van de website en bovendien ben ik het afgelopen half jaar met meer rust te werk gegaan. Ik had geen zorgen meer om mijn online bereikbaarheid en wist zeker dat alles goed was. Bezoek deze link als je ook een website wil laten maken in Utrecht.