Landelijke Bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Cateraars en Evenementen

Wist u dat er in Ede meer dan 110.00 inwoners zijn?  Een groot aantal voor een Gemeente met zoveel natuur en natuurlijke bezienswaardigheden.

 

Het nationale park de Hoge Veluwe, Het Kasteel Doorwerth, Het Planken Wambuis met edelherten en wild zwijn en Het natuurreservaat de Ginkelse Heide.

 

Ondanks al deze prachtige natuurgebieden heeft Ede veel inwoners en dat maakt dit de ideale locaties voor bedrijven en evenementen. Een gemeente met veel natuur trekt mensen aan, vrijwel iedereen kan van de natuur genieten. Psychisch zitter er ook voordelen aan. Zo helpt een wandeling door de natuur mensen te ontstressen. Het wandelen door de natuur prikkelt de zintuigen en helpt men te onthaasten, in het nu te leven en niet te piekeren over de toekomst. 

 

Catering en evenementen in Ede

Het hoge aantal inwoners is ideaal voor bedrijven, helemaal voor evenementenbureaus en cateraars. Er zijn voldoende klanten te vinden in een gebied omringd met natuur, dit kan niet verkeerd gaan. Dit betekend dus ook dat u snel bedrijven zult vinden die actief zijn in het organiseren van feesten en andere zaken waar mensen recreatief mee om kunnen gaan. Met Catering in Ede heeft u dus voldoende bedrijven om mee samen te werken en voldoende klanten om te voorzien van heerlijk eten.

 

Woningmarkt in Ede

De prachtige natuur en kansen voor bedrijven maken Ede een zeer gewilde plek om te wonen. De verwachting is ook dat dit zo blijft, sterker nog dat dit alleen maar zal toenemen. Dit biedt kansen om te investeren in een woning die naar verwachting zal stijgen in waarde. Dit geldt naast woningen ook voor bedrijfspanden. Er zijn nu voldoende plekken om een bedrijf te starten, dit zal niet altijd zo zijn. Ook de bedrijfspanden zijn dus een mooie investering. 

 

Wilt u wonen of werken op een bruisende locatie dan zal Ede voldoen aan uw wensen. Ede is een prachtlocatie voor mens en natuur dat fantastische kansen biedt voor ondernemers.