Landelijke Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Van der Helm de perfecte Hilversumse Makelaar staat voor u klaar!

Bent u opzoek naar een makelaar voor regio Hilversum? Van der Helm & Co NVM makelaar voor Hilversum is een goede keus! Een kantoor met jarenlange ervaring. Voor particulieren en bedrijven in Hilversum staan ze klaar. Met een lidmaatschap van NVM eigenlijk de perfecte makelaar voor Hilversum voor aankoop, verkoop, maar ook taxatie.

 

Door de jaren heen

Voor wat stevig staat is een goede ondergrond nodig, een basis zogezegd. Voor Van der Helm & Co is deze jaren geleden door makelaar Steenbeek gelegd. Vanaf deze basis uit 1956 groeide het uit naar 1971 waar Pieter van der Helm het stokje overnam en met vakkennis en gedegenheid eerst nog met een compagnon uiteindelijk in 1985 zelfstandig begon. In 1998 heeft zoon Marc ondanks een moeilijke tijd het makelaarskantoor met indrukwekkende passie verder gebracht en vakkennis is zijn kracht.

Het Gooi, de Vechtstreek en Eemland, daar hebben ze vanaf 1956 in de woningmarkt kwaliteit geleverd met passie en gezond verstand. Je droomwoning kopen in Hilversum is niet luchtig zaken doen, door jarenlange ervaring weet Van der Helm & Co wat ze het beste voor hun klant kunnen doen. Betrokkenheid en duidelijkheid gaan voor hen hand in hand. Met de juiste kennis helpen ze u op de woningmarkt en een bedrijf correct en professioneel aan het juiste pand. Verkopen en taxaties zijn een belangrijk onderdeel in hun vakgebied en leveren ze met perfecte inzet. Naast Hilversum is hun werkgebied uitgewaaid over meerdere de regio’s waaronder Baarn, Eemnes, Laren, Loosdrecht, Blaricum en Kortenhoef.

In elke regio heeft Van der Helm & CO een stempel gezet en door de jaren heen goed opgelet. Ze kennen de behoefte van zowel de woningaanbieders- als vragers en staan graag voor u klaar. 

Garantie voor actuele geldige vakkennis 

De grootste Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed is afgekort tot NVM. Lidmaatschap van NVM houdt in dat men juridische en actuele vakkennis aanwezig is en daarnaast biedt het een zekerheid dankzij diverse aansprakelijkheidsverzekeringen. Van der Helm & Co is lid van NVM. De unieke werkwijze van Van der Helm & Co zit in hun professionele aandacht voor ieder individuele klant. Ze nemen hun tijd voor een bezichtiging en communiceren op een gewaardeerd niveau. Dat maakt het aantrekkelijk om te kiezen voor Van der Helm & Co.  Het onroerend goed kent vele kanten en diversiteit aan klanten. Van der Helm & Co neemt dit uiterst serieus. Het financiële plaatje en het gevoel van de klant staat op de eerste plaats. Van der Helm & Co werkt daarom nooit overhaast. Door consequent te zijn in haalbaarheid en doelstellingen hebben ze veel bereikt. Daarbij wordt er geen onnodig tijd verspilt aan zaken die u niet wilt. 

 

Voor meer info : https://www.vanderhelm.nl/