Landelijke Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Tips voor een nieuwe eettafel

Op zoek naar een nieuwe eettafel om de eethoek wat op te vrolijken? Het is dan vooral belangrijk om voor een tafel te kiezen die veel aandacht zal trekken. Het vinden van deze tafel is belangrijker dan je in eerste instantie denkt. Je brengt namelijk meer tijd door rondom de eettafel dan je in eerste instantie zou denken.. Er wordt gewerkt geknutseld , gegeten en zelfs geborreld aan de eettafel. De juiste keuze maken is dus zeker van belang en in deze blog geven we je een paar leuke ideeën.

Tafels met beton look

Op dit moment zijn beton look tafels enorm populair. Deze tafels zorgen voor een unieke en bijzondere uitstraling wat door een grote groep mensen gewaardeerd wordt. Natuurlijk zijn tafels niet echt gemaakt van beton, dan zou de tafel veel te zwaar worden. De tafel heeft alleen een betonfeel, wat onder andere in houdt dat de tafel een dikke coating om zich heen heeft waardoor het iets weg heeft van beton. Op deze manier kan jij een bijzondere eettafel in de woonkamer hebben.

Landelijke uitstraling in de tafel

Heb je niks met een bijzondere of industriële uitstraling? Dan kan een houten tafel voor jou de oplossing zijn. Een houten tafel straalt vooral warmte uit en past perfect in ieder landelijk interieur. De ontwerpen binnen houtentafels zijn de afgelopen jaren steeds creatiever geworden. Zo wordt er tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt van een boomstamtafel die volledig uit een gehele stam vervaardigd zijn. Dit zorgt voor een originele maar vooral oersterke tafel.

https://www.boomstamtafel.nl/