Landelijke Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Schilder Sittard

Schilder in Sittard voor echt vakwerk

Mijn schilder in Sittard levert echt vakwerk. Hij heeft alle binnendeuren in mijn woning voorzien van een nieuwe verflaag. Mijn huis is erg oud en daarom moet er vaak geschilderd worden. Eerst deed ik dat altijd zelf. Maar nu ik op leeftijd ben gaat dat helaas niet meer. Gelukkig is er Schilder Stikkelbroeck.

Strikte procedures

Wat ik zo fijn vind aan mijn schilder in Sittard is dat hij strikte procedures naleeft. Allereerst bekijkt hij de locatie en de doelstelling. Vervolgens start hij het voorbereidend werk. Gedurende het proces houdt hij me te allen tijde compleet op de hoogte van de vorderingen. Zodoende bekijkt hij tussentijds of zijn werk voldoet aan mijn verwachtingen. Dat vind ik nou gevoel hebben voor service.

Schilder in Sittard, Maastricht en Roermond

Naast Sittard is mijn schilder ook werkzaam in andere Limburgse steden als Maastricht en Roermond. Het schildersbedrijf rijdt dus door heel de provincie Limburg om schilderwerk te verrichten. Ze komen elke afspraak na, ook als het sneeuw of stormt. Want afspraak is afspraak.

Ik ben erg blij met mijn schilder in Sittard. Mijn binnendeuren zien er weer mooi uit! Schildersbedrijf Schilder Stikkelbroeck kan ik iedereen in Limburg aanraden.

Voor meer info : https://schilder-stikkelbroeck.nl/schilder-sittard/