Landelijke Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Regeltransformator van een fijn bedrijf

Wanneer u de spanning tussen primair en secundair wilt wijzigen, is een regeltransformator een aanrader. Dit apparaat wordt ook wel een trafo genoemd en zorgt ervoor dat de netspanning gecorrigeerd wordt. Daardoor kan een apparaat naar behoren werken. Hierbij is het van belang dat er zo weinig mogelijk spanning of energie verloren gaat.

Maar hoe werkt dit precies? Dit werkt aan de hand van een tweestal spoelen, een primaire spoel en een secundaire spoel. Op deze manier wordt de spanning verhoogd, of verlaagd. Waarvoor wordt zo’n trafo gebruikt? Wanneer u daar meer over wilt weten raden we aan om dit artikel te lezen.

Waarvoor gebruik je een regeltransformator?

Maar waar wordt een regeltransformator eigenlijk voor gebruikt? Deze wordt heel veel gebruikt en vind je bijna overal. Vaker dan je denkt, zelfs! Zo worden ze onder andere veel gebruikt in elektriciteitscentrales en voor nog meer andere toepassingen. Hierbij kun je denken aan:

  • Offshore, scheepvaart
  • Spoorwegen
  • Medisch
  • Automatisering
  • Utiliteit, installatie
  • Energie

Ruim aanbod aan transformatoren

Wilt u ook de spanning wijzigen tussen primair en secundair? Opijnen Transformer Solutions beschikt over een uitgebreid aan onder andere regeltransformatoren en andere transformatoren. Hierbij kun je denken aan driefasen-transformatoren, ringkerntransformatoren en scheidingstransformatoren. Waarvoor deze transformatoren te gebruiken zijn en hoe ze werken kunt u lezen op de website van Opijnen Transformer Solutions.

Meer weten?

Een regeltransformator zorgt er dus voor dat u de spanning tussen primair en secundair kunt reguleren. Wilt u meer weten over de producten van Opijnen Transformer Solutions, of heeft u een andere vraag? De medewerkers hebben jarenlange ervaring in het vak. Daardoor weten ze als de beste hoe ze u voorzien van goed advies waar u echt mee verder komt.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd even een kijkje nemen op de website van Opijnen Transformer Solutions. Daar kunt u nog veel meer informatie vinden over de verschillende producten uit het aanbod.

Voor meer info : https://www.opijnen.com/