Landelijke Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Haal nu red cups

Wil jij een gezellige dag met vrienden organiseren en zijn jullie van plan bier ping pong te gaan spelen? Dan is het belangrijk dat je de juiste bekers daarvoor hebt en dat zijn de bekende red cups. Wanneer je gebruik maakt van de red cups, ben je ervan verzekerd dat je niet te veel bier verliest, omdat deze red cups niet gemakkelijk stuk gaan of om vallen.

Over de red cups , jouw feest en de bestelling

De red cups zijn van een groot formaat en hebben een sterke kwaliteit. Je kunt de red cups gebruiken voor het bier ping pong, jouw onvergetelijk feest of waar je maar voor wilt, vanwege de sterke kwaliteit. De red cups zijn niet zomaar bekertjes, maar zijn zeer sterke en kwalitatieve bekertjes. Verwacht je veel mensen en zal er flink gedronken worden ? Dan zijn de red cups uitermate geschikt voor jouw gepland feest. Met de red cups ben je er zeker van dat je een geslaagd feest zult hebben.  De red cups helpen je risico’s van gebroken glazen te vermijden.  De bestelling voor de red cups kan al vanaf 25 stuks. Bij een grotere afname van de red cups krijg je een korting. Hoe meer red cups besteld worden, hoe meer korting je kunt krijgen, waardoor je veel minder uitgeeft voor de red cups. Indien je voor 23.00 uur jouw bestelling voor de red cups plaats, heb je deze morgen al in huis. Indien je zondag voor 18.00 uur je bestelling plaatst dan heb je deze maandag in huis.

Contact ons voor de red cups

Neem contact op met ons indien je graag meer wenst te weten over de red cups. Je kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken.  De red cups zijn voordelig in prijs en daarom is het feest pas helemaal compleet als je niet te veel hebt uit besteed !