Landelijke Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Een inzethor tegen dieren en pollen

Als je op zoek bent naar een oplossing voor al die beesten die alsmaar je woning binnentreden wanneer de zomer weer om de hoek komt kijken, dan is een inzethor misschien wel wat voor jou. Een inzethor heeft als voordeel dat het voor de beesten niet heel erg zichtbaar is, maar hetgeen wel weerhoudt van het huis binnen te treden. Ze kunnen namelijk niet door de hor heen. De hoor is een dicht vlak waar de beesten allemaal tegenaan vliegen wanneer ze van plan zijn naar binnen te vliegen. 

Kleine gaatjes voor lucht

De inzethor is niet geheel dicht, maar beschikt over kleine gaatjes waar nog wel frisse lucht door heen kan komen. Je hebt dus niet direct en dichte deur en je kan je deur of raam dan ook gewoon openhouden wanneer je een inzethor hebt, maar de gaatjes zijn zo klein dat er geen dieren of pollen door heen kunnen komen. Hetgeen dat jij dus buiten wil houden, kan je gemakkelijk regelen met een inzethor. Een inzethor kan je bijvoorbeeld in een deuropening plaatsen Heb je een schuifdeur of openslaande deuren? Dan kan je kiezen uit een verschillende soort inzethor want die worden dan speciaal gemaakt voor het type deur dat jij hebt en waar jij een hor in wilt hebben. 

Ramen

Ook kan je voor je ramen kiezen om hier een inzethor in te laten plaatsen. In de zomer, en ook in andere jaargetijden, wil je natuurlijk wel eens een raampje open kunnen zetten, maar heb je niet altijd zin dat alles maar naar binnen waait. Een inzethor is daar dan een perfecte oplossing voor. Je kan het raam of de deur open laten staan zonder dat je last hebt van alles wat een weg naar binnen probeert te banen. Wel is het handig als je naar buiten gaat dat je direct de inzethor weer dicht doet.