Landelijke Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Afvalzakken nodig voor je bedrijf? Ga naar een groothandel schoonmaakmiddelen!

Afvalzakken is een van de essentiële elementen in het leven van een bedrijf. Ze stellen je in staat jij pand schoon te houden en in goede omstandigheden te werken. Het is bewezen dat het werken in schone panden jouw medewerkers veel efficiënter maakt.

Voordelen van afvalzakken:

  • Vergemakkelijken van onderhoud en opladen.
  • Wees resistent.
  • Bevat alle soorten afval.
  • Je garandeert efficiëntie ongeacht uw budget; Omdat we weten hoe belangrijk het is om goede afvalzakken in een bedrijf te hebben, hebben we voor je kwaliteit groothandel schoonmaakmiddelen, resistent en verkrijgbaar in verschillende maten geselecteerd.

Garantie:

De meeste groothandel schoonmaakmiddelen garanderen een perfecte hygiëne in jouw hele pand. Dankzij de producten ligt er geen afval meer bij je in de buurt, of dat nu in kantoren, magazijnen of zelfs werkplaatsen is. Met diverse aangeboden tassen is het duidelijk dat Fox-medewerkers profiteren van extra comfort op hun werkplek.

Hoe kies je de juiste maat?

Allereerst is de maat van de tas eigenlijk de capaciteit en dit wordt uitgedrukt in liters. Er zijn verschillende formaten voor vuilniszakken: er kunnen kleine zakken van 5 liter zijn, maar ook grote zakken van 240 liter. Het hangt allemaal af van wat je erin wilt gooien.

Hoe een vuilniszak sluiten?

Historisch gezien heeft de vuilniszak een touwtje aan de onderkant van de zak dat wordt vrijgegeven door eraan te trekken. Het kan dan worden gebruikt om een ​​knoop aan de bovenkant van de tas te knopen. Maar de laatste jaren kan de vuilniszak aan de bovenkant ook voorzien zijn van schuifbanden.

Welke van de sluitingen is het meest effectief?

Het hangt allemaal af van wat je zoekt: de klassieke touwsluiting is niet duur, maar vraagt ​​wel meer ruimte. De schuifsluiting is praktischer en sneller omdat je alleen maar aan de banden hoeft te trekken om de tas te sluiten. Je kunt de zak ook meer vullen voordat je hem sluit, maar hij kan de zak in het midden open laten als hij erg vol is, terwijl de klassieke sluiting zorgt voor een goede afsluiting.