Landelijke Bedrijvengids
Image default
Auto's en Motoren

Je Opel beschermen tegen vuil en vocht? Schaf een kofferbakmat aan!

Wanneer je voor je werk of persoonlijk gebruik wat spullen moet vervoeren kan het handig zijn om voor je grote Opel een kofferbakmat aan te schaffen. Deze zorgt ervoor dat vuil gemakkelijk verwijderd kan worden uit je kofferbak. Ook is de kofferbakmat voor je Opel geschikt voor vloeistoffen of vocht. Dit kan dan namelijk niet in de bekleding van je auto trekken. Misschien moet je wel vaak schoonmaakmiddelen vervoeren omdat je een schoonmaakbedrijf hebt. Het kan dan voorkomen dat zo’n fles gaat lekken. Of je hebt kannen met benzine of olie in de kofferbak staan. Dan komt zo’n kofferbakmat dus ook goed van pas. Met een doekje veeg je het gemakkelijk schoon en je Opel kan weer netjes de weg op.

Verschillende afmetingen beschikbaar voor Opel kofferbakmatten

Vaak worden deze matten gebruikt voor een Opel bus of in elke geval een grotere auto. Daarom heb je een kofferbakmat die groot genoeg is voor elke soort auto. Daarnaast kun je het ook nog eens zelf op maat maken met een stanleymes en kit of lijm. Deze krijg je uiteraard bij de kofferbakmat geleverd zodat je die niet zelf hoeft aan te schaffen. De kofferbakmat voor je Opel is ook nog eens voorzien van een antislip laag. Zo zullen spullen in je auto niet verschuiven tijdens het rijden.

Opel

De toekomst is voor iedereen is hun filosofie. Ze streven ervoor dat iedereen van de nieuwste innovaties gebruik kan maken. Zo ook de innovatieve auto’s en wagens van Opel. Een kofferbakmat biedt een goede uitkomst voor het vervoeren van spullen om je auto dus niet vies te maken. Opel is een van de grootste Europese autofabrikanten. Het is opgericht in 1862 door Adam Opel. Door de vele verschillende modellen is er voor iedereen een passend voertuig.