Landelijke Bedrijvengids
Image default
Auto's en Motoren

De Peugeot kofferbakmat voor in je bedrijfswagen

Ben je een ondernemer en heb je een bedrijfswagen? Dan weet je dat het nodig is om deze goed te blijven onderhouden. Met de Peugeot kofferbakmat maak je het mogelijk om de levensduur van jouw wagen te verlengen. Jouw wagen is namelijk het visitekaartje van jouw bedrijf. Wanneer je bij een klant op bezoek komt moet er geen vieze bus voor de deur staan, maar wil je juist laten zien dat je netjes bent. Dit is een goede manier om de klanten te binden. Zo zie je maar dat het in de details zit. Om hier een bijdrage aan te leveren is de Peugeot kofferbakmat een ideale manier om een schone auto te waarborgen. Met de Peugeot kofferbakmat voorzie je de problemen die kunnen lopen wanneer je vieze producten in je wagen zet.

Vieze spullen in de auto

Ben je bijvoorbeeld een schilder of een schoonmaker, dan moet je wel eens dingen in je kofferbak zetten die niet zo schoon zijn. Om alles nou schoon te gaan maken voordat je naar de volgende klant rijdt of voor je na een lange dag werken naar huis gaat, kost je veel tijd en energie en de volgende dag wordt het toch weer vies Om je auto te beschermen tegen het vuil en het eventuele vocht dat daarmee vrij komt, gebruik je de Peugeot kofferbakmat. Deze is namelijk gemaakt van een stof die water en vuil kan weren. 

Veilig vervoer

Niet alleen zorgt de Peugeot kofferbakmat ervoor dat de kofferbak schoon blijft, maar het zorgt er ook voor dat de lading die jij vervoert veilig kan worden vervoerd. Omdat er een anti slip laag aan de onderkant van de mat zit kan de lading niet verschuiven en staat deze stevig in de kofferbak gestald. Met de hoge randen kan er geen vuil onder de mat komen en houd je de bak schoon.