Landelijke Bedrijvengids
Image default
Auto's en Motoren

Afrijden bij een rijschool in Gorinchem met een hoog slagingspercentage

Ben je op zoek naar een leuke rijschool met een hoog slagingspercentage in Gorinchem? Dan kun je een kijkje nemen bij Rijschool Gorinchem. Het is een rijschool die sinds 2005 in de branche zit en wel raad weet. Tijdens de rijlessen krijg je een persoonlijke begeleiding. De rijlessen worden in verband met het coronavirus gegeven volgens de richtlijnen van het RIVM. Je kunt er terecht voor autorijles, motorrijles, bromfietsrijles en autotheorie. Je kunt rijden in een automaat of schakelbak. 

 

Voordelige prijzen

De rijlessen zijn van kwaliteit en goedkoop. Rijlessen volgen hoeft niet duur te zijn. De pakketten zijn inclusief praktijkexamen. Je kunt eerst een gratis proefles nemen. Samen met je rijinstructeur kun je inzien hoeveel rijlessen je nodig hebt en kiezen voor een pakket dat het beste bij je past. Er worden tussentijdse toetsen gegeven, zodat je helemaal klaar bent voor het examen. Voor de bromfiets is er een dag cursus. Je kunt alles in een dag klaar hebben. Dus rijles en examen in één dag afgerond. Het is mogelijk om te betalen in termijnen. Bij de lespakketten Ultimate en Garant krijg je een gratis theoriecursus waarmee je al zo goed als geslaagd bent. 

 

Meerdere rijinstructeurs

Er zijn meerdere rijinstructeurs. Hierdoor kun je morgen al starten met een gratis proefles. Je wordt thuis opgehaald en afgezet tijdens je rijlessen. Het is een flexibele rijschool. Ze doen zeker niet moeilijk over. Je kunt er terecht met al je vragen. De rijlessen zijn examengericht. Hierdoor wordt het slagen voor je rijexamen een kinderspel. Tijdens de rijlessen rijd je de examenroutes van het CBR. Het praktijkexamen voelt hierdoor aan als een herhaling van de lessen. 

 

Transparante rijschool

Persoonlijk vind ik het belangrijk dat een rijschool en instructeur transparant is. Bij rijschoolrahat.nl kun je erop vertrouwen dat wat er wordt gezegd ook waar wordt gemaakt. De werkwijze is volledig transparant. Je krijgt altijd advies over je rijvaardigheid. Ze maken er echt werk van. Het is een vertrouwde omgeving. De sfeer is er altijd gezellig en je gaat er altijd met volle zin naar toe.