Landelijke Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Verhuisbedrijf Groningen inschakelen

Oostland Verhuizingen is een verhuisbedrijf in Groningen dat is aangesloten bij Erkende Verhuizers. Zo weet u zeker dat u bij ons een goede en vooral professionele verhuizing krijgt. Wij regelen verhuizingen door heel Noord Nederland, dus neem vooral contact met ons op voor meer informatie.

Verhuisbedrijf Groningen

Al sinds 1928 zijn wij hét verhuisbedrijf in Groningen voor bedrijven en particulieren. Bij ons kunt u zorgeloos verhuizen door onze jarenlange ervaring. Onze verhuizers zijn allemaal goed opgeleid en weten wat ze doen. Daarnaast zorgen wij voor een optimale bescherming van uw waardevolle spullen en maken wij gebruik van het juiste verpakkings- en beschermingsmateriaal. Het is zelfs mogelijk om uw goederen tijdelijk op te slaan in een van onze beveiligde en verwarmde opslagloodsen, zodat uw spullen in uitstekende staat blijven tijdens het verhuizen. Wij hebben al voor veel particulieren en bedrijven de verhuizing mogen regelen en dat heeft ervoor gezorgd dat wij nu precies weten wat er nodig is om de verhuizing zo soepel mogelijk te doen verlopen. U ziet ons dan ook regelmatig rijden door de regio Groningen!

Internationaal verhuizen

Ook bij internationale verhuizingen weten wij precies wat er nodig is om alles vlekkeloos te laten verlopen. Geen locatie is ons te ver, dus niet alleen in Groningen zijn wij actief, maar ook in de rest van Nederland en daarbuiten! Verhuizingen binnen Europa of overzee regelen wij ook. Voor emigraties kunt u het beste even contact opnemen met een van onze verhuisadviseurs voor een persoonlijk advies.

Opslag

Naast verhuizingen, regelen wij ook opslag. Wij hebben ons bijvoorbeeld gespecialiseerd in de opslag van archieven, meubels en inboedel. Dit is ideaal als u gaat verhuizen, maar nog even moet wachten voordat u uw spullen in het nieuwe huis kunt zetten. Daarbij is het natuurlijk wel zo prettig om alleen te betalen voor datgene wat u gebruikt. Dat betekent bij ons dat u per week betaalt. U heeft dus maximaal één week opzegtermijn en er is geen tussenkomst van huurcontracten. Wel zo makkelijk en eerlijk dus. Lees meer over onze inboedelopslag op onze website of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.