Landelijke Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Aanhangernet: veilig en verplicht!

Aanhangernet: veilig en verplicht!

Vervoer je regelmatig verschillende losse goederen in een aanhanger? Dan is het handig om deze aanhanger af te dekken met een aanhangernet. Dit is niet alleen veilig maar ook nog eens verplicht. Je kan er namelijk nooit volledig zeker zijn van wat jou en de aanhanger overkomt tijdens een reis. Stel je nou voor dat je één van jouw eettafelstoelen kwijtraakt na een hoge drempel. Nettenshop biedt je de perfecte afdekking voor jouw goederen.

 

Netten of doeken?

Voordat je gaat zoeken naar een afdekking voor jouw aanhanger is het handig om na te gaan wat je gaat vervoeren. Het is natuurlijk belangrijk dat jouw goederen niet beschadigd aankomen op de eindbestemming. Nettenshop.nl biedt drie soorten categorieën aanhangernetten aan: aanhangernetten, aanhangerdoeken en aanhanger gaasnetten. De functie van een normaal aanhangernet is in principe dat jouw goederen niet van de aanhanger afwaaien of vallen. De aanhangernetten van Nettenshop zijn gemaakt van PE-vezel en dienen voor bescherming van grotere losse goederen.  

 

Aanhangerdoeken

Wil je fijnere producten vervoeren? Dan is het handiger om een aanhangerdoek te gebruiken dan een aanhangernet. Bij een aanhangerdoek is de kans namelijk kleiner dat goederen scheuren of beschadigingen oplopen. Aanhangerdoeken laten minder door dan aanhangernetten en aanhanger gaasnetten. Daarbij is het fijn geweven HDPE-doek zachter van structuur. Het is ideaal voor goederen die makkelijk wegwaaien, zoals bladeren en zand.

 

Aanhanger gaasnet

Gaasnetten voor op de aanhanger zijn fijn geweven en laten ook minder door dan aanhangernetten. Deze gaasnetten zijn gemaakt voor wanneer je bijvoorbeeld zand wil vervoeren in de aanhanger. Nettenshop heeft aanhanger gaasnetten in stoffen als fijn geweven meganyl en polytheen. Zowel meganyl als polytheen zijn stugger van structuur en laten meer door. Dit is bijvoorbeeld juist niet handig voor fijne goederen zoals zand.

 

Vele formaten

Je kan de netten van Nettenshop in vele formaten bestellen. Kijk voor jezelf daarom wat de afmetingen zijn van de aanhanger en kies vervolgens een aanhangernet met de kloppende afmetingen op nettenshop.nl. Denk daarbij ook aan de hoogte die jouw goederen bereiken in de aanhanger en denk eraan dat het net qua afmetingen groter moet zijn dan de aanhanger. De aanhangernetten van Nettenshop bevatten een elastiek zodat het makkelijk te koppelen is aan de aanhanger. Dit maakt het net tevens gebruiksvriendelijker wanneer je niet precies de correcte afmetingen kunt vinden.