Landelijke Bedrijvengids
Image default
Zakelijk

Wat kan jouw bedrijf doen met kunststof platen?

Heb jij je al eens verdiept in alle mogelijkheden die een kunststof plaat biedt? Je kunt met kunststof, bijvoorbeeld, prachtige gevelbekleding maken, maar ook balustrades en voorzetramen kunnen hiervan gefabriceerd worden. En wat denk je van reclame-uitingen? Boarding langs het veld of een bord voor aan de gevel van een pand kan ook heel goed gemaakt worden van kunststof plaat. Juist doordat kunststof platen in veel varianten worden gemaakt (en ook nog eens van verschillende soorten kunststof) is het mogelijk om bijna alles van kunststof te maken.

Wat is het voordeel van kunststof ten opzichte van andere materialen?

Het voordeel van kunststof ten opzichte van andere materialen is vaak niet direct duidelijk. Mensen hebben toch het idee dat ze beter kunnen kiezen voor glas of metaal. Maar wat nu als ik je vertel dat kunststof, bijvoorbeeld plexiglas, tot wel 25 keer stootvaster is dan glas? Dat kunststof niet zal verkleuren in de zon, zoals plastic, dat het niet zal gaan roesten en dat het ook nog eens een stuk lichter is dan metaal en veel andere materialen. Dan kan het zomaar zijn dat je nu toch voor kunststof kiest. En dat is verstandig! Je bent met kunststof plaat vaak een stuk goedkoper uit en dat terwijl het minimaal net zo lang meegaat als veel andere materialen.

Het is goed op maat te maken

Kunststof is voor veel toepassingen te gebruiken. Denk dan, bijvoorbeeld, aan bovenstaande voorbeelden, maar er zijn er nog veel meer te noemen. Wat denk je van het maken van een scherm voor op de toonbank? Het maken van een display voor het uitstallen van items in de winkel? Het gebruik van kunststof platen als lichtdoorlatende platen op het dak van de carport of bijkeuken is ook heel gebruikelijk. Het is dan wel belangrijk dat het materiaal goed op maat gemaakt kan worden. En dat kan! Je kunt een kunststof plaat op maat bestellen. Dit doe je gewoon online. Je kunt er dan op rekenen dat deze precies voldoet aan jouw wensen en eisen. Niet alleen qua formaat, maar ook qua kleur en dikte van het kunststof.