Landelijke Bedrijvengids
Image default
Zakelijk

Sneakers

Het begrip sneakers is voor iedereen wel bekend; sportschoenen die alleen dagelijks worden gedragen. De sneaker is dus, net als een normale schoen, een schoen om elke dag aan te trekken en lijkt op een gangbare loopschoen. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten maten! Het is zo’n enorme trend dat iedereen wel een in zijn kast heeft staan. Er is ook een handel gestart in sneakers waardoor de prijzen heel erg hoog kunnen zijn. Het is dus heel belangrijk dat je voorzichtig met deze schoenen omgaat, gebruik bijvoorbeeld eens een sneaker cleaner.

 

Handel in sneakers

Sneakers zijn dus tegenwoordig een echt modestatement. Het soort wat je draagt zegt dus iets over wie je bent. Veel mensen zijn gestart met het handelen in schoenen. Dit wil zeggen dat ze een schoen kopen en voor een duurdere prijs doorverkopen. Een merk speelt hier goed op in; ze maken maar een beperkt aantal schoenen terwijl er een hele grote vraag naar is. Hierdoor is het voor mensen dus echt strijden voor een schoen te krijgen. Hierdoor komt de schoen meer in de spotlights waardoor het merk weer aandacht krijgt. De mensen die voor deze schoenen gaan, verkopen het dus meestal door. Hierdoor kunnen ze er veel meer geld voor vragen waardoor ze soms honderden euro’s meer krijgen voor de schoen dan wat hij gekost heeft. Andere mensen beschilderen schoenen met een leuk printje waardoor ze ook weer een stuk duurder verkocht worden.

 

Duurste schoenen ter wereld

Soms worden er ook schoenen verkocht die heel bekend zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan een schoen die een bekende acteur heeft gedragen. Nu heeft Nike een schoen ontworpen die in een film gedragen is geworden. Deze schoen staat nu op de markt voor 30.000 euro. Niet veel mensen weten het, maar er gaat veel geld om in deze industrie! Wil je niet duizenden euro’s uitgeven aan een paar schoenen maak dan goed gebruik van een sneaker cleaner.

https://sneakersreinigen.nl/