Landelijke Bedrijvengids
Image default
Zakelijk

Binnen het bedrijf een bhv cursus volgen

Kompas Veiligheidsgroep is een opleidingsinstituut dat zich volledig richt op het geven van diverse veiligheidstrainingen. Met onze BHV cursus, EHBO en VCA cursussen, veiligheidsadvies en verkoop van veiligheidsproducten willen wij Nederland een stukje veiliger maken. Onze passie voor veiligheid en innovatieve leeroplossingen dragen bij aan deze missie.

Als BHV opleider hechten wij enorm veel waarde aan kwaliteit en actualiteit. Wij ontwikkelen onze cursussen zelf, zodat deze altijd actueel zijn en voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Hierdoor zijn onze cursisten optimaal voorbereid op noodsituaties en zijn zij in staat om snel en adequaat te handelen.

Een basis BHV cursus duurt één dag en een herhalingscursus kan in een halve dag worden afgerond. Naast BHV bieden wij ook EHBO en VCA cursussen aan. Onze EHBO cursus leert cursisten eerste hulp te verlenen bij verschillende medische noodsituaties en onze VCA cursus leert cursisten veilig te werken en risico’s te herkennen.

Zorg voor een veilige werkomgeving

Naast onze opleidingen bieden wij veiligheidsadvies aan. Onze ervaren veiligheidsdeskundigen helpen bedrijven bij het opstellen van veiligheidsplannen en risico-inventarisaties. Zo zorgen wij ervoor dat bedrijven hun werknemers een veilige werkomgeving kunnen bieden en voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

Voor werkgevers is het van vitaal belang dat bedrijven hun medewerkers regelmatig een BHV cursus aanbieden.

Als kers op de taart hebben wij ook een webshop met een breed scala aan veiligheidsproducten. Denk hierbij aan EHBO-koffers, brandblussers, AED’s, verbandmiddelen en nog veel meer. Zo bieden wij onze klanten een totaalpakket aan veiligheid en kunnen zij altijd bij ons terecht voor hun veiligheidsbehoeften.