Altijd de juiste MF tractor te koop bij de specialist!

Gaat u een tractor kopen, nieuw of tweedehands? Dan houdt u ongetwijfeld rekening met een hoop aspecten. Gaat u de tractor vooral gebruiken voor landbewerking of voor lichter werk, bijvoorbeeld in de fruitteelt? Wat is uw budget? Heeft u nu al een tractor of gaat u er voor de eerste keer een kopen? Dit zijn allemaal vragen waarvan het antwoord uw uiteindelijke keuze bepaald. Kom daarom eens langs bij Jan Peters & Zonen voor een advies op maat. Deze expert in Dreumel heeft alle modellen van de MF tractor te koop staan en heeft ook regelmatig tweedehands modellen in de aanbieding.

Tractor kopen; ook nieuw voor een schappelijke prijs

Kies voor een MF tractor die te koop wordt aangeboden bij een specialist als Jan Peters & Zonen. Deze hoeft namelijk geen fortuin te kosten en u krijgt persoonlijk advies. In de showroom van deze expert vindt u modellen die variëren in grootte en capaciteit. Zo kunt u kiezen voor een kleinere, betaalbare, en fonkelnieuwe MF 1500 serie met een vermogen van 38 tot 42 pk. Aan de andere kant van de schaal kunt u ook kiezen voor een bakbeest van de MF 8700 serie met een vermogen van maar liefst 370 pk. In verschillende series kunt u een tractor nieuw of tweedehands kopen. Maak snel een afspraak en kom gezellig langs!

Nieuwe MF tractor te koop; leer wat meer dan 160 jaar ervaring doet

Als u een nieuwe tractor gaat kopen, nieuw of tweedehands, doet u een flinke investering in uw bedrijf. Zeker wanneer u kiest voor een nieuw model, hangt daar een flinke som aan vast. Dan kiest u natuurlijk voor een MF, Massey Ferguson, tractor die te koop staat bij Jan Peters & Zonen. Deze specialist handelt al jaren in MF tractoren en 160 jaar aan innovatie en ervaring hebben gezorgd voor machines die hun weerga niet kennen. Of u nu een tractor nodig heeft voor het zware werk, of voor lichtere klussen, bij deze aanbieder vindt u precies wat u nodig heeft voor uw bedrijf!

Voor meer info :