Landelijke Bedrijvengids
Image default
Tweewielers

Stuuropties bij plooifiets Brompton: de mogelijkheden

Wanneer u een plooifiets van Brompton koopt, dan heeft u meerdere mogelijkheden om de fiets helemaal naar wens te maken. Bij veel vouwfietsen geldt dat u vooral kleurmogelijkheden heeft, maar het merk Brompton gaat veel verder dan dat. Er zijn namelijk eindeloos veel accessoires en onderdelen beschikbaar om plooifiets Brompton helemaal naar wens te maken. U kunt bijvoorbeeld ook zelf kiezen hoeveel versnellingen u wilt. Daarnaast kan plooifiets Brompton worden aangeboden met verschillende stuuropties. Een ervaren partij, zoals ZwaanBikes uit Rotterdam, kan u uiteraard adviseren bij het maken van een keuze.

Wat zijn de stuuropties van plooifiets Brompton?

Het merk Brompton biedt momenteel drie verschillende stuuropties. Hierbij heeft u de keuze uit diverse stuurhoogtes. Het H-type stuur kent een hoogte van 1072 millimeter, het M-type stuur biedt een hoogte van 1015 millimeter en het platte S-type stuur kent een hoogte van 935 millimeter. Dit laatste stuur is het meest sportieve stuurmodel, dat er vaak ook voor zorgt dat u wat meer naar voren buigt tijdens het fietsen. Een mountainbike-idee. Wilt u meer het idee van een stadsfiets ervaren? Dan vinden de meeste mensen het M-type stuur het meest prettig. Deze plooifiets van Brompton kent ook nog een P-type stuur, dan een geboden model is en beschikbaar is in twee rijhoogten, maar deze wordt op dit moment niet door Brompton aangeboden.

Uw plooifiets van Brompton zelf samenstellen

Het fijne van de plooifiets van Brompton is wel dat u deze topfiets goed zelf kunt samenstellen. Zoals u ziet zijn er meerdere stuurmogelijkheden, maar u kunt ook zelf de versnellingen kiezen. Daarnaast zijn er design onderdelen die ervoor zorgen dat u een plooifiets van Brompton verder kunt personaliseren wanneer u dat wilt. Een ervaren fietsenwinkel, zoals ZwaanBikes, neemt de tijd om met u mee te denken en u te voorzien van een goed en eerlijk advies. U kunt altijd eerst nader kennismaken met deze fietsenwinkel via de website.

https://czwaan.nl/