Een dagje zeilen op het IJsselmeer is fantastisch voor de familie en de kinderen

Een dagje zeilen op het IJsselmeer is fantastisch voor de familie en de kinderen. Zeilen in de omgeving van Rotterdam is een originele dagtocht. Deze is ook als partyboot te huren, maar is ook erg geschikt om te zeilen met kinderen. De partyboot kan voornamelijk in de avonduren worden gehuurd. Met het zeilschip kan vanuit de haven in Volendam naar Amsterdam gevaren worden. Het schip kan ook vanuit andere havens vertrekken. De keuze is aan u. Het biedt zowel de kinderen als de ouders of vriendengroepen een onvergetelijke ervaring. Als officiële trouwlocatie kan er zelfs in diverse gemeenten het jawoord worden gegeven op het schip.

Dagtocht zeilen rondom Volendam: ga op ontdekkingsreis

Ga met uw hele familie op ‘ontdekkingsreis’ en ga een dagtocht zeilen rondom Volendam met Zeilschip Bounty. Het is niet alleen een leerzame ervaring, maar ook nog eens sportief als u ervoor kiest om te zeilen met uw kinderen met Zeilschip Bounty. Het is een onvergetelijke ervaring waarbij u en uw kinderen of vrienden kennis kunnen maken met de tijd waarin de VOC actief was. Deze boot is dan ook als partyboot te huren in de avonduren, zodat u overdag met het zeilschip naar bijvoorbeeld Volendam kunt varen om de avond af te sluiten met een feest.

Zeilschip huren IJsselmeer: diverse workshops volgens op het water

Ga eens een dagje zeilen met de familie op het IJsselmeer en volg diverse workshops op het schip. Dit is een unieke mogelijkheid om met de kinderen te zeilen en zelf of met hen of uw vrienden een workshop te volgen. Hierbij kunt u denken aan een workshop quiz, smartlappen, sushi, GPS of koken. Er is dus ruime keuze bij Zeilschip Bounty. U kunt dit zeilschip ook als partyboot huren in bijvoorbeeld Volendam als de avond valt en u nog wat wilt vieren met uw familie of vrienden. Door de scherpe prijzen is het voor iedereen betaalbaar, ook voor de hele familie.

Voor meer info : https://zeilschipbounty.nl/