Na de LASEK ooglaserbehandeling heeft u de toekomst weer scherp in beeld

Wilt u in de toekomst weer goed kunnen zien? Dan is een ooglaserbehandeling wellicht de oplossing voor u. Win informatie in bij een goede specialist op het gebied van refractiechirurgie. Dat geldt ook voor de LASEK ooglaserbehandeling. In het geval van de LASEK behandeling geldt dat de behandeling kan worden gedaan bij een bijziendheid van -1,00 tot -6 D en een cilinderafwijking van 0,75 tot 4 D. Valt u binnen de gestelde normen en wilt u de behandeling laten uitvoeren? Dat kunt u het beste laten doen door een professionele ooglaserkliniek. Zo kunt u altijd langsgaan bij Refractiecentrum Haaglanden, de beste ooglaserkliniek in de omgeving van Den Haag.

De LASEK ooglaserbehandeling: wat houdt het in?

Wist u dat er verschillende opties zijn wanneer u uw ogen wilt laten laseren. In het verleden was dat niet zo, maar inmiddels zijn er verschillende opties beschikbaar. U kunt daarvoor het beste terecht bij een echte ooglaserkliniek. Bij de LASEK behandeling wordt het meest oppervlakkige hoornvlieslaagje voor een groot deel losgemaakt. Dit heet de epitheel. Daarna wordt dit laagje, de epitheel, opzij geschoven en wordt met de speciale excimer laser op het wondbed de correctie uitgevoerd. Het hoornvlieslaagje, de epitheel, wordt vervolgens netjes teruggeplaatst. Daarna geneest het hoornvlies geheel en kunt u weer scherp zien. Bij de beste ooglaserkliniek in de omgeving van Den Haag, Refractiecentrum Haaglanden, kunt u terecht voor deze behandeling en voor diverse andere behandelingen.

Beste ooglaserkliniek biedt gepersonaliseerde ooglaserbehandeling

Bent u weleens eerder bij een refractiecentrum geweest en kon men toen destijds niets voor u betekenen. Dan is een nieuw bezoek zeker de moeite waard. Dit is een speciale behandeling, een zeer geavanceerde manier van laseren, die alleen kan worden uitgevoerd indien uit vooronderzoek blijkt dat uw ogen ervoor geschikt zijn. Het voordeel van zo’n gepersonaliseerde behandeling is dat het hoornvliesweefsel wordt gespaard en dat de risico’s op bijvoorbeeld nachtzicht problemen worden verkleind. Blijkt echter dat uw ogen niet geschikt zijn voor een gepersonaliseerde behandeling? Dan kan de beste ooglaserkliniek ook andere behandelingen, zoals de LASEK behandeling, uitvoeren. Met deze LASEK behandeling worden de ogen op reguliere wijze gelaserd.

Voor meer info :