Landelijke Bedrijvengids
Image default
MKB

Kerstpakket of eindejaarsgeschenk

Een kerstpakket of eindejaarsgeschenk is een mooie manier om tegen de feestdagen aan uw medewerkers of relaties te bedanken voor het afgelopen jaar. Een blijk van waardering voor het vertrouwen, de inzet en loyaliteit. In het verleden werd wel eens gedacht dat een kerstpakket er niet toe zou doen, maar als deze niet meer wordt gegeven zie je pas wat voor een betekenis het kerstpakket heeft voor de mensen. En ja, een bon of geld is erg makkelijk maar haalt de magie van een kerstpakket niet. Als je met je kerstpakket thuiskomt en de hele familie ongeduldig op je staat te wachten dan is dat onbetaalbaar. Samen gezellig de doos uitpakken is een perfect begin van de feestdagen. Wat zou er dit jaar weer in zitten. En elk jaar word je weer verrast met leuke, lekkere of grappige items die met zorg voor jou zijn uitgezocht.

Een kerstpakket uitzoeken moeilijk?

Er is tegenwoordig een zeer ruim assortiment aan kerstpakketten. Je kunt ze in allerlei prijsklassen krijgen, met heel veel verschillende soorten inhoud en in allerlei kleurschakeringen. Het is zelfs mogelijk om een pakket helemaal naar eigen wens samen te stellen. Wij benoemen een aantal pakketten die het elk jaar goed doen.

  1. Het kerstpakket met veel voedingsartikelen voor het hele gezin. Lekkere dingen zoals chocolade, snoep, chips, nootjes en een heerlijk wijntje of biertje en frisdrank zitten standaard in dit pakket. Aangevuld met verrassende andere lekkernijen .

  2. Een pakket met diverse lekkernijen en een mooi geschenk. Naast lekkere hapjes en een drankje komt er ook een mooi bruikbaar geschenk in, zoals bijvoorbeeld een gourmetset, wok of vuurkorf.

  3. Het relaxpakket, een mooi pakket met allerlei wellness artikelen voor man en vrouw. Denk aan de bekende rituals pakketten. Deze kun je natuurlijk ook van diverse andere merken bestellen.

  4. Het thema pakket. Een pakket die allerlei artikelen bestaat van een bepaald thema. Zoals allerlei artikelen uit Italië (pasta, wijn, olijfolie etc) bij een Italië pakket of allerlei interieurartikelen (plaid, kaarsen, hippe interieur artikelen) bij een woonthema.

 

Laat uw waardering blijken voor de goede relatie en het harde werk van het afgelopen jaar. Geef uw medewerkers en relaties een mooi kerstpakket of oudejaarsgeschenk cadeau. Het hele jaar staat u voor elkaar klaar en doet u uw best om er samen een goed jaar van te maken. Tegen het einde van het jaar als de feestdagen eraan komen is dan het moment om uw medewerkers en relaties eens extra in het zonnetje te zetten en uw waardering voor hen uit te spreken.

Relatiegeschenk4you heeft een ruim assortiment aan kerstpakketten waar voor iedereen iets van zijn gading bij zit, neem een kijkje in ons assortiment en laat je verrassen.

Advies nodig?

Heeft u hulp of advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Bij Relatiegeschenk4you is veel mogelijk, neem gerust contact met ons op via email info@relatiegeschenk4you.nl of telefonisch op 0546-433120. Wij helpen u graag verder!

Voor meer info : https://www.relatiegeschenk4you.nl/