Landelijke Bedrijvengids
Image default
Management

Small business ideas 2022

Kleine zakelijke ideeën 2021

 

1. Hond uitlaten

Het kan moeilijk zijn om bij te blijven met een harige vriend, vooral hoogenergetische rassen met beperkte toegang tot buiten. Als professionele hondenuitlaatservice helpt u eigenaren van gezelschapsdieren hun honden gelukkig, gezond en goed uitgelaten te houden.

 

Hondenuitlaatservice vereist geen andere initiële investeringen dan marketing en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Dit zal u beschermen in geval van ongevallen, beten, of onverwachte rechtszaken. Het is een goed idee om prijzen die uw verzekeringskosten weerspiegelen rekenen, met het gemiddelde bereik tussen de $ 30 tot $ 60 per uur.

 

U kunt een aanwezigheid voor uw hond wandelen bedrijf op een aantal platforms, waaronder Wag!, Rover, en Care.com. Bied promoties aan voor nieuwe klanten en bouw een positieve reputatie op door reviews te vragen van degenen met wie je in het verleden hebt gewerkt.

 

2. Persoonlijk winkelen

Word je vaak geprezen om je oog voor modetrends? Bent u iemand bij wie vrienden en familie aankloppen voor kledingadvies? Personal shopping kan een business zijn die voortbouwt op die vaardigheden. 

 

Personal shoppers vinden kleding voor klanten die geen tijd hebben om voor zichzelf te winkelen. De taken omvatten het evalueren van de garderobe van uw klant, het bezoeken van websites, en het uitzoeken van artikelen die bij hen passen. Er zijn allerlei soorten producten op verschillende online kledingboetieks, dus je hoeft niet per se offline te winkelen om met deze business te beginnen. 

 

Plus, je hoeft niet te beschikken over een speciale certificering of graad om een persoonlijke shopper te worden. Als uw interesses liggen in bedrijfsideeën met een lage investering, is persoonlijk winkelen misschien de ideale route om te overwegen.

 

3. Autodetaillering

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is het heel goed mogelijk om van autodetailing een fulltime bedrijf te maken. De gemiddelde winst van auto detailing is overal van $ 50 tot $ 400 per voertuig, wat betekent dat je een gezonde winst zou kunnen maken als je consistente klanten vindt.

 

De sleutel tot succes in de auto detailing business is marketing. Je moet het woord over uw diensten te verspreiden via een website of social media platform, en regelmatig reviews aan te moedigen ook. Probeer kortingen aan te bieden voor nieuwe klanten of pakketaanbiedingen voor degenen die zich verbinden tot meerdere sessies.

 

Alles wat je nodig hebt om te beginnen zijn schoonmaakbenodigdheden en een oprit. U kunt overwegen om u te laten certificeren door de IDA of een vakmanschapsseminar te volgen om uw vaardigheden te verbeteren.

 

4. Online bijles

Als u een expert bent in kunst, wiskunde, of een ander onderwerp, kunt u een bedrijf starten in online bijles geven. Een essentiële voorwaarde is dat je een bachelordiploma hebt in het vak dat je wilt gaan geven. 

 

Je kunt klanten vinden voor online bijles op sites als Skooli en Tutor.com. Voor de beste resultaten, geef altijd les in onderwerpen die betrekking hebben op uw gebied van expertise, omdat u in staat zult zijn om uw vaardigheden en constructieve kennis te delen om de kennis van uw studenten te vergroten. U kunt lezingen geven en met uw studenten communiceren via Zoom, waardoor online bijles geven een van de gemakkelijkste online bedrijven is die u kunt beginnen.  

 

5. Wenskaarten

Wenskaarten zijn altijd in de mode, dus als je een goed oog voor design hebt of gewoon graag je kunstwerken op fysieke voorwerpen laat zien, is dit een van de beste creatieve bedrijfsideeën voor jou.

 

Voordat je op zoek kunt gaan naar klanten, moet je een handvol ontwerpen klaar hebben liggen. Met tools zoals Photoshop en Canva kun je gemakkelijk ontwerpen voor kaarten op maat maken. Daarnaast moet je een voorraadje aanleggen van benodigdheden om wenskaarten te maken (inkt, papier, etc.). 

 

Pro tip: Als je de kosten laag wilt houden, overweeg dan om je benodigdheden in het groot te kopen. Zodra je de voorraad hebt, kun je beginnen met het genereren van inkomsten door je bedrijf op Facebook, Etsy, en andere soortgelijke platforms te marketen. 


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/