Landelijke Bedrijvengids
Image default
Industrie

Spuitgieten in regio Amsterdam voor kunststof producten van goede kwaliteit

De experts van Ponnoplastic helpen u bij het vinden van een maatwerkoplossing bij uw project. Wanneer u dit bedrijf in Amersfoort kiest voor het spuitgieten van uw kunststof ventilatieroosters of andere kunststof producten in regio Amsterdam, denken ze graag met u mee. Allereerst plant u samen met het spuitgietbedrijf een kennismakingsgesprek in om te praten over al uw wensen en eisen. Hierna denkt de tekenaar van het bedrijf een technisch haalbaar product uit. Keurt u dit project en de bijbehorende kosten goed? Dan mogen de spuitgieters aan de slag. Het is zelfs mogelijk dit bedrijf in te huren voor de assemblage van uw product.

Ervaring in meerdere branches

Al drie generaties wordt bij dit familiebedrijf de kennis over het maken van kunststof ventilatieroosters in Amersfoort doorgegeven. Ze hebben dan ook al veel ervaring opgedaan met spuitgieten in de omgeving van Amsterdam. Ponnoplastic werkt samen met verschillende industrieën, zoals de rail- en infrabranche. De afgelopen jaren hebben medewerkers van dit bedrijf zich gespecialiseerd in rail en infra, zodat ze u zo goed mogelijk kunnen helpen bij uw project. U kunt dit spuitgietbedrijf bijvoorbeeld inhuren voor het maken van kraagbussen of ankerboutensets. Ook werkt Ponnoplastic samen met de pluimveehouderij. Samen met pluimveehouders hebben de experts van dit bedrijf verschillende duurzame producten ontwikkeld, zoals een drinktoren voor kippen en voederplaten. Tevens maakt dit spuitgietbedrijf in Amersfoort afstandhouders en steigertoebehoren voor de bouw- en constructiesector.

Wat kan dit bedrijf voor u betekenen?

Ponnoplastic in Amersfoort is van alle markten thuis. Door de ervaring in verschillende branches, hebben hun experts een brede kennis over het maken van kunststof producten in Amsterdam. Er is dus altijd wel een oplossing te vinden voor uw project. Wilt u meer informatie over kunststof ventilatieroosters of heeft u zelf een project voor dit spuitgietbedrijf in Amersfoort? Neem dan contact op via hun website.