Een kwalitatief goede stalen buis

Het zou normaal moeten zijn dat de staalkwaliteit van een stalen buis uitstekend is. Toch komt dit niet altijd voor. Op zoek naar een kwalitatief goede stalen buis? Bij Swanenberg IJzer Groep vindt u wat u zoekt. Al hun buizen voldoen aan de Europese normeringen zoals S235, S275, S355 en S460 die allen vallen onder de kwaliteitsnorm EN10219. Andere normeringen zoals K52 en K56 zijn ook niet onbekend bij deze specialist. Naast dat de kwaliteit van de producten optimaal moeten zijn, is het voor de specialist ook belangrijk dat er alleen medewerkers werkzaam zijn die over de juiste certificeringen en normeringen beschikken. Zo bieden zij uitmuntende service en kwaliteit wanneer u bijvoorbeeld een stalen buis of rijplaten wilt huren.

Een stalen buis met een spiraalnaad of langsnaad

Kent u de verschillen tussen de verschillende soorten stalen buis? In principe is het redelijk eenvoudig. Een spiraalnaad gelaste stalen buis wordt vervaardigd uit een coil. Of te wel een opgerolde staalplaat die spiraalwijs onder poederdek gelast wordt. Door middel van coiljunction kan er een nieuwe coil aangelast worden zodat er enorm lange buizen geproduceerd kunnen worden. Een langsnaad gelaste stalen buis kan onderverdeeld worden in twee groepen: LSAW en ERW. De LSAW is een buis die vervaardigd wordt uit een plaat die rond gezet wordt en onder poederdek wordt afgelast. Een ERW stalen buis wordt net als een spiraalnaad geproduceerd uit coils. Maar deze wordt rond gezet over de lengte en aan elkaar gelast. De specialisten van Swanenberg IJzer Groep geven u graag meer informatie over de verschillende buizen. Wist u dat u hier ook rijplaten kunt huren en kopen?  

Rijplaten huren voor grond-, weg- en waterbouw

Rijplaten zijn onmisbaar tijdens het uitvoeren van grote projecten in de bouw én tijdens evenementen die bijvoorbeeld plaatsvinden op gras of een andere zachte of vochtige ondergrond. Heeft u binnenkort bijvoorbeeld een concert op de planning staan? Dan wilt u uw bezoekers natuurlijk wel de nodige veiligheid bieden. En met het weer in Nederland weet u het immers nooit. Daarom is het verstandig om rijplaten op de grond te leggen zodat er een veilige ondergrond ontstaat voor uw bezoekers. U kunt eenvoudig en snel een solide fundament onder ieder bouwproject huren samen met een stalen buis of andere producten. Stuur een bericht naar de specialist, Swanenberg IJzer. Op veel toonaangevende festivals over de hele wereld hebben onze rijplaten gelegen.