Jassen, polo’s, werkbroeken en meer: ruime keuze horecakleding bij de specialist in Utrecht

Bent u op zoek naar nieuwe horecakleding of werkkleding voor uw bedrijf in Utrecht? Dan wilt u dat uw werknemers de huisstijl van uw onderneming uitstralen. Het kopen van werkkleding bij een specialist nabij Utrecht moet daarom zorgvuldig gebeuren. Bepaalde keuzes moeten worden gemaakt. Bij A. Van Raak Workwear, een groothandel in werkkleding en horecakleding nabij Utrecht, heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment. U vindt hier diverse soorten overalls, jassen, polo’s, werkbroeken en nog heel veel meer. Deze artikelen zijn altijd verkrijgbaar in verschillende kleuren; kies een kleur die perfect past bij de huisstijl van uw bedrijf. Het bedrukken van horecakleding of werkkleding nabij Utrecht behoort ook tot de mogelijkheden.

Horecakleding met verzorgde uitstraling en opdruk verkrijgbaar nabij Utrecht

Het personeel in uw hotel, café of restaurant moeten er professioneel bijlopen. De uitstraling van het personeel zegt veel over uw onderneming. Daarnaast is het belangrijk dat de gasten het personeel herkennen. Koop daarom horecakleding bij A. Van Raak Workwear, een specialist op het gebied van werkkleding nabij Utrecht. Hier kunt u niet alleen kleding van uitstekende kwaliteit kopen, ook kunt u ervoor kiezen deze kleding hier te laten bedrukken, bijvoorbeeld met het logo van uw onderneming of uw bedrijfsnaam. Dit kan door het logo of de naam te borduren, maar ook transferdruk of zeefdruk behoort tot de mogelijkheden. Informeer gerust bij uw specialist op het gebied van werkkleding en horecakleding nabij Utrecht.

Horecakleding online bestellen bij een groothandel nabij Utrecht

U bent ondernemer van een horecabedrijf en daar steekt u uw hart en ziel in. Dagelijks bent u bezig om uw onderneming draaiende te houden. U heeft daarom geen tijd om langs de winkel te gaan voor werkkleding voor uw branche. A. Van Raak Workwear is een specialist op gebied werkkleding en horecakleding nabij Utrecht, maar biedt haar artikelen ook online aan. U plaatst gemakkelijk en snel de artikelen die u nodig heeft in uw winkelmandje en rond uw bestelling af door de stappen van het bestelproces te doorlopen. Uw bestelling met horecakleding of andere werkkleding kan zowel in Utrecht als elders in Nederland worden bezorgd.

Voor meer info :