Landelijke Bedrijvengids
Image default
Financieel

De hulp van schuldhulpverlening Hengelo

Bent u op zoek naar beste schuldhulpverlening Hengelo om uit de schulden te komen dan kunnen wij u wellicht helpen. De schuldhulpverlening is er speciaal voor mensen met schulden door welke omstandigheden dan ook. Per Gemeenten is het bijvoorbeeld mogelijk om een aanspraak te maken met een schuldhulpmaatje of budgetbeheerder. Beide kunnen u helpen uw financiën weer op orde te krijgen en beter te managen. Wij kunnen u daarbij helpen! Direct schuldhulp nodig? Neem contact met ons op en ontvang direct hulp met uw schulden.

Direct schuldhulp

De schuldhulp via de schuldhulpverlening Hengelo is altijd gratis en word volledig gesubsidieerd door de gemeente Hengelo. Wel dient u zich aan de verplichtingen te houden en deel te nemen aan de afspraken die u heeft gepland met de schuldhulpinstanties. Het minnelijk traject is een vrijwillige schuldregeling via schuldhulpverlening hengelo waarbij de schuldhulpverlener een betalingsvoorstel doet aan alle schuldeisers. Deze regeling is vrijwillig en gratis voor zowel de schuldenaar als voor de schuldeiser. Het betreft een betalingsvoorstel waarbij alle partijen akkoord moeten gaan.

Wat is de schuldhulpverlening?

Er zijn diverse organisaties of instanties in Nederland die gratis persoonlijke hulp of advies verlenen bij schulden, zo ook schuldhulpverlening Hengelo. Ook kun je terecht bij bijvoorbeeld een Gemeentelijke kredietbank, het maatschappelijk werk of de sociale dienst in uw gemeente. U dient zelf deze instanties te benaderen voor schuldhulpverlening voordat het te laat is en de schulden te hoog zijn. Wij kunnen u ook direct helpen en schuldhulpverlening Hengelo zorgt ervoor dat er een oplossing komt.  De logische eerste stap van een schuldhulpverlener is samen met u een oplossing zoeken met uw schuldeisers: dit wordt ook wel het zogenaamde minnelijke traject genoemd. Lukt dat niet, dan wordt de rechter gevraagd om een oplossing: het wettelijke traject namelijk de schuldsanering. Maar zover laat schuldhulpverlening Hengelo het niet komen. Samen zoeken ze en oplossing.