Landelijke Bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Verwarm het water in jouw huis én bespaar geld met een zonneboiler verwarming

Tegenwoordig kan het erg duur zijn om het hele huis goed te verwarmen, vooral wanneer je veel warm water gebruikt. Om geld te besparen kun je daarom kiezen voor een zonneboiler verwarming. Een zonneboiler verwarmt water voor het gehele huis door middel van de zon. Hierdoor bespaar je veel energiekosten én dit is ook nog eens erg milieuvriendelijk. HRsolar is een bedrijf gespecialiseerd in zonneboiler verwarming en kan jou helpen om de juiste keuze te maken voor jouw woning.

Hoe werkt een zonneboiler?

Wanneer je een zonneboiler laat installeren, wordt er een zonnecollector op het dak geplaatst. In deze collector zit een vloeistof die de warmte van de zon opslaat. Deze vloeistof wordt dan weer naar een voorraadvat gepompt. Het water in dit vat wordt verwarmd door de vloeistof, waardoor je altijd lekker warm water hebt in het gehele huis. Is het water niet goed genoeg verwarmt door de zon? Dan kan jouw cv-ketel altijd bijspringen. Met een zonneboiler verwarming zit je dus nooit zonder warm water.

Verwarm ook je huis

Met een zonneboiler verwarming is het ook mogelijk om ruimtes in de woning te verwarmen. Hiervoor heb je een speciale uitbreidingsset nodig. Je kunt hiermee bijvoorbeeld de radiatoren en vloerverwarming warm maken. Hiermee bespaar je nog veel meer energiekosten. HRsolar kan jou perfect adviseren welk soort verwarmingssysteem het beste bij jouw woning past.

Een hoog rendement

Het rendement van een zonneboiler van HRsolar is erg hoog. Het rendement van de zonneboiler kun je eenvoudig via de website berekenen. Hier vul je in of je alleen water wilt verwarmen of ook ruimtes in jouw huis wilt opwarmen. Ook vul je in hoeveel personen er in de woning wonen. Je zult dan meteen zien hoeveel rendement van de zonneboiler je per jaar zult behalen. Het rendement van dit bedrijf is het hoogste in heel Nederland!