Landelijke Bedrijvengids
Dienstverlening

Incassobureau voor particulieren

Incassobureau voor particulieren

 voor particulieren incasseert. Bijna alle incassobureaus incasseren puur en alleen voor bedrijven. Dat is dus niet waar Bill ophoudt. Ook particulieren die een incasso hebben zijn bij Bill meer dan welkom. Openstaande vorderingen van debiteuren door heel het land zijn voor ons interessant. Incassobureau Bill is actief in Nederland èn België. Een particuliere incasso opdracht verschilt van een standaard incasso opdracht..Er moet altijd exact naar gekeken worden. Incassobureau voor particulieren nodig? Bill nu inschakelen!

De minnelijke fase

De incassoprocedure starten we zeer snel voor u . Dan krijgt uw debiteur altijd eerst een brief. Meestal/Bijna altijd wordt vermeld wat er voldaan moet worden. Wettelijk is vastgelegd welke rechten particulieren hebben. Aankopen via internet vallen hier ook onder. Binnen veertien dagen kunt u nog op uw aankoop teurgkomen.  Hij kan de spullen dan retourneren en binnen 14 dagen dient de webshop  eigenaar het betaalde dan te retourneren.

Uw vordering indienen

Kunnen we uw debiteur niet bereiken. Of als hij/zij niet kan betalen. Kunnen we de zaak ook aanhangig maken bij de kantonrechter. Uw debiteur dient dat te verschijnen bij de rechter. Verschijnt hij niet dan wordt het een vonnis bij verstek. De rechter doet uitspraak. Met dit vonnis kan er beslag gelegd worden. Er kan op het loon beslag gelegd worden. De hoge kosten zijn voor de debiteur. Snel uw vordering invoeren voor het te laat is!

Voor meer info : http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html