Landelijke Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Gaat u ook voor gasloos?

Wij hebben verschillende soorten waterpompen geschikt voor elke situatie. Van de beste hybride waterpomp hebben we een aantal kenmerken op een rijtje gezet voor uw zodat u inzicht heeft van alle voordelen ervan. Ten eerste is één type die geschikt is voor elke woning. Ook is het geschikt voor elk afgiftesysteem en alle gasketels.

De ontwikkeling en productie van de waterpompen vindt plaatst in het blauwe Delft. Daarnaast zijn deze machines modulerend, en hebben geen buffervat nodig. Het is een relatief lage investering met hoge besparingen daartegenover.

Als laatste is het een eenvoudige installatie, zonder veel gedoe dus! De binnenunit wordt geplaatst naast de gasketel, de buitenunit op een dak, in de tuin of aan een gevel. De Elga is in één dag geïnstalleerd en is geschikt voor vrijwel elke (geïsoleerde) woning. En de monitoring kan op afstand (met de Anna thermostaat).

Er zijn verschillende apparaten om uw huis gasloos te maken. Wellicht de beste is de Loria lucht/water warmtepomp. De Loria is een lucht/water warmtepomp met een binnen- en buitenunit. De Loria kan verwarmen, koelen en warm water maken, o.a. voor de douche (tapwater). De Loria kan de cv-ketel compleet vervangen en is volledig elektrisch. Er is dus geen aardgas aansluiting meer nodig. Deze heeft een vermogensklasse van 4, 6, 8 en 10 kW en werkt bij temperaturen tot -20°C met tapwater tot 55°C. Het is een weersafhankelijke regeling die makkelijk in onderhoud is.

De Loria lucht/water warmtepomp gebruikt de warmte uit de buitenlucht om de woning of het tapwater te verwarmen. Dit kan de warmtepomp met een hoog rendement doen, waardoor er per jaar flink bespaard kan worden op de energierekening. In tegenstelling tot de ketel kan de Loria in de zomer ook optioneel koelen om de woning koel te houden. De Loria heeft daarom het hoogste rendement van de markt. De Loria warmtepomp is geschikt in zowel de nieuwbouw als bij complete en grootschalige renovaties. Is de ambitie om de woning gasloos te maken, dan is Loria de perfecte keuze.

 

Voor meer info : https://techneco.nl/