Landelijke Bedrijvengids
Beauty en verzorging

Exclusiviteit

In Nederland zijn er best veel dure winkelstraten maar de P.C. Hoofdstraat steekt er toch wel met kop en schouders boven uit. Deze winkelstraat in het zuiden van Amsterdam is vernoemd naar de belangrijke geschiedkundige, dichter en toneelschrijver Pieter Cornelisz Hooft die leefde van 1581tot 1647. De chique straat begint bij de Stadhouderskade en eindigt bij het Vondelpark. In de P.C Hoofdstraat zijn de meeste exclusieve merken ter wereld gevestigd zoals Cartier, Louis Vutton en Chanel. In deze winkelstraat is het vaak ook een kwestie van zien en gezien worden. Vele bekende Nederlanders komen hier haast wekelijks om de laatste mode in de kledingkasten te krijgen. Vandaar dat deze winkelstraat ook de favoriete plek is van de paparazzi fotografen van tijdschriften zoals de Story.

Nu is het voor de normale Nederlandse vrouw natuurlijk niet te betalen om dezelfde kleding te kopen als bijvoorbeeld een bekende ‘voetbalvrouw’. Gelukkig is het wel betaalbaar geworden om net zoals deze sterren er jong uit te blijven zien. Vroeger kosten deze behandelingen vele duizenden euro’s maar de laatste jaren is er een flinke prijsdaling in deze branche gekomen. Botox in Amsterdam kost tegenwoordig geen vermogen weer. Een fronsrimpel verwijderen is daarnaast ook een veelgevraagde behandeling in klinieken. Deze behandeling behoort ook niet langer tot de allerrijksten onder ons.

Overigens kwam afgelopen zomer de P.C. Hoofdstraat nog negatief in het nieuws  want op de derde verdieping van een pand in de chique winkelstraat werden 775 hennepplanten gevonden. Het voorval kwam eigenlijk per toeval aan het licht vanwege wateroverlast. Toen twee politiemannen op de melding afkwamen en de woning van de 38 jarige man binnengingen viel hen op dat er dikke stroomkabels uit de meterkast van de man kwamen. Dit deed bij de politie direct de alarmbellen afgaan en al snel vonden ze de wietplantage in de achterkamers van de woning.

Voor meer info : http://injectableklinieken.nl/nl/