Crystal Nails acryl producten: geschikt voor beginnende én ervaren nagelstylistes

Wanneer u nagelstyliste bent weet u dat acryl nagels een vak apart is en dat u dit het gemakkelijkste doet met de producten van Crystal Nails. Deze producten zijn geschikt voor beginners en harden niet te snel uit. Daarnaast kunt u er perfect mee modelleren en hechten de producten goed. Door de aanschaf van nagelproducten van Crystal Nails bent u verzekerd van kwaliteit. Bent u ervaren met het zetten van acryl nagels? Kies dan voor de Master Powders die bekend staan om de snelle uithardingstijd. Heeft u de keuze voor het type poeder gemaakt? Kijk verder in ons aanbod aan nagellakken. U heeft de keuze uit een ruim aanbod aan kleuren: zomers, winters én feestelijk in de vorm van een glitter.

Met de juiste benodigdheden van Crystal Nails zet u een prachtige set nagels bij uw klanten

Wist u dat nagelverzorging meer is dan slechts een kleurtje op de nagels doen? Vaak komt er namelijk een uitgebreid verzorgingsproces bij kijken. Een manicure is hiervan een goed voorbeeld. Door de benodigdheden als nagelvijlen, voorbereidende vloeistoffen en nagelriemknippers aan te schaffen, biedt u uw klanten het totaalpakket. Combineer deze accessoires met een armsteun voor een ontspannen behandeling bij de klant en maak de behandeling compleet met tafeldoekjes en nailwipes. Deze producten en meer koopt u bij Webshopnagelproducten, dé groothandel voor nagelstylistes. Of u nu net komt kijken of jarenlang ervaring heeft in uw eigen salon: bij de groothandel koopt u zowel starterkits als aanvullingen.

Gellak van Crystal Nails is het perfecte product om lang van verzorgde nagels te genieten

Bent u bekend met de nieuwste trend op gebied van nagelverzorging? Gellak! Dit is een manier waarop u uw klanten voor een relatief goedkope prijs voorziet van een lak die lang blijft zitten. Steeds vaker kiezen mensen daardoor voor een gellak. Bijvoorbeeld tijdens de feestdagen of zodra de vakantie voor de deur staat. Een gemiddelde gellak blijft namelijk 3 á 4 weken zitten. Uiteraard wilt u in uw salon gellak aanbieden die deze duur garandeert. Bij Webshopnagelproducten heeft u genoeg keuze uit de mooiste kleuren. Ga voor felle kleuren tijdens het zomerseizoen en warme kleuren met een glitter voor de feestmaanden in de winter. Maar ook base coats, top coats en lampen behoren tot het assortiment. U kunt dus alle producten van bijvoorbeeld Crystal Nails bestellen bij Webshopnagelproducten.

Voor meer info :