Landelijke Bedrijvengids
Beauty en verzorging

Botox nu ook in Rotterdam en Amsterdam!

Na een fantastisch zomervakantie, waar je weer helemaal tot je zelf bent gekomen wil je dit heerlijke gevoel natuurlijk vasthouden. Om dit gevoel vast te houden en tevens deze uitstraling te behouden is een Botox behandeling voor jou een uitgelezen kans.

Ben jij opzoek naar een Botox behandeling Rotterdam of naar een Botox behandeling Amsterdam? Dan ben je bij de klinieken van Injectable aan het juiste adres. Botox behandelingen worden alweer 30 jaar uitgevoerd, met uiteindelijke doel om rimpels te voorkomen en deze op een veilige manier weg te werken. Door deze behandeling krijg jij je jeugdige en ontspannen karakter weer helemaal terug. Met als gevolg dat je weer helemaal lekker in je vel komt te zitten. Voordat je een behandeling ondergaat bij de Injectable klinieken zal er een intakegesprek plaatsvinden. In dit gesprek kan de cliënt aangeven wat hij graag zou willen veranderen. Daarnaast zal er een vragenlijst afgegaan worden om te kijken of de cliënt aan de gezondheidsvoorwaarden voldoet. Als alle zaken behandeld zijn en het daadwerkelijke doel is vastgesteld kan de ingreep beginnen.

Tijdens de Botox behandeling wordt er over het algemeen door de arts gevraagd om een aantal instructies op te volgen. Dit is belangrijk om de behandeling goed te laten verlopen, het is dus belangrijk dat je goed luistert naar de arts. De ingreep gebeurd heel snel en kan soms al binnen tien minuten zijn afgehandeld. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een hele dag kwijt bent aan deze behandeling. Je kunt binnen een uur weer thuis lekker op de bank zitten of weer op kantoor zijn. Het is wel belangrijk om te weten dat je niet zelf naar huis mag rijden, zorg er dus voor dat er altijd iemand meegaat die jou thuis kan afzetten na de behandeling! Het is niet toegestaan om na de behandeling zelf naar huis te rijden.

Voor meer info : http://injectableklinieken.nl/nl/