Een perfecte match tussen werkgever en administratief medewerker in Rotterdam

Bent u als administratief medewerker op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging in Rotterdam? Of wordt er binnen uw bedrijf juist gezocht naar goed administratief personeel? In beide gevallen is het Rotterdamse bedrijf DDD Personeel uw redder in nood. Bij dit bedrijf weten ze echt van aanpakken. Ze bekijken aandachtig de talenten en dromen van werkzoekenden. Tegelijkertijd luisteren ze aandachtig naar de wensen en behoeften die werkgevers hebben. Deze twee worden vervolgens aan elkaar gekoppeld. Het resultaat? Een perfecte match tussen werkgever en werknemer. Als werkzoekende vindt u de baan die u op het lijf is geschreven. Tegelijkertijd zijn bedrijven verzekerd van een werknemer die precies aansluit bij de functie. 

Als administratief medewerker én als bedrijf in Rotterdam ervaart u enorm veel flexibiliteit

De laatste jaren wordt de arbeidsmarkt steeds flexibeler. Zo wilt u als werkzoekende aan de slag op de dagen dat het u het beste uitkomt. Ga fulltime of juist parttime aan de slag, alle mogelijkheden liggen open voor u. Ook als werkgever profiteert u van veel flexibiliteit tijdens de samenwerking met DDD Personeel. Zo zorgt dit bedrijf ervoor dat u binnen korte tijd de juiste administratief werknemer vindt. Qua contract zijn er verschillende opties. Zo kiest u voor payroll, op uitzendbasis of op basis van detachering. Welk contract past het beste binnen uw onderneming? Uw behoeften staan centraal tijdens de flexibele samenwerking.

De eerste stap naar de juiste werkgever óf administratief medewerker in Rotterdam

Een baan vinden als administratief medewerker in Rotterdam die u op het lijf is geschreven, het begint allemaal met een inschrijving bij DDD Personeel. Geef aan wat u zoekt in een baan, hoe veel dagen u wilt werken en wat uw huidige ervaring is. Zodra u zichzelf inschrijft bij dit bedrijf, gaan zij actief op zoek naar een baan die écht bij u past en die aan al uw wensen voldoet. En zoekt u als bedrijf juist naar vakkundig personeel om een functie te vervullen? Neem dan zeker eens contact op met deze specialist. Dan vertellen zij u alles over hoe u de juiste kandidaat voor uw openstaande functie gaat vinden.