Alle onduidelijkheden over Wajong banen opgehelderd bij één partner

U weet wat de Wajong inhoudt en wat mensen doen die eronder vallen. Maar wat moet u doen als u deze banen wil inzetten binnen uw bedrijf? Daar helpen ze u bij WerkgeversServicpunt West-Brabant graag mee. U krijgt uitleg over de verschillende diensten en regelingen. Evenals de doelgroep en voorwaarden van de participatiewet, de wet die de inzet van Wajong banen mogelijk maakt. Des te fijner, want u heeft maar één partner nodig aan wie u al uw vragen kunt stellen. En diezelfde partner brengt u ook graag in contact met enthousiaste jongeren die u voor deze banen in kunt zetten.

Zo vult u de posities voor Wajong banen bij uw bedrijf zo snel mogelijk in

Vrijwel elke sollicitatie verloopt op dezelfde wijze. Er zijn veel kandidaten die gefilterd moeten worden en uiteindelijk rolt er daar een goede medewerker uit. Hoe heeft deze analogie betrekking op uw wens om Wajong banen in te vullen bij uw bedrijf? Nou, u heeft om mee te beginnen een groot werkzoekendenbestand nodig om uit te kiezen. Het liefst een database met daarin de doelgroep van de participatiewet. Die database vindt u bij WerkgeversServicepunt West-Brabant. Sterker nog, u vindt het grootste werkzoekendenbestand bij WerkgeversServicepunt West-Brabant van heel Nederland. Maak hier gebruik van en profiteer van andere voordelen zoals het afhandelen van administratieve zaken.

Wat is nou eigenlijk de doelgroep van de participatiewet?

Wat weet u over zaken als Wajong banen, welke doelgroep dit is en hoe zit het met de participatie wet? Kennis op dit gebied kan uw bedrijf een hoop opleveren. De mensen die onder de participatiewet vallen zijn jongeren met een handicap, mensen met een bijstandsuitkering en mensen met een indicatie Wet sociale werkvoorziening. Ok, nu denkt u ‘wat heb ik hieraan voor mijn bedrijf?’ Allereerst haalt u zo een werknemer in huis die trouw is aan het bedrijf en die zijn of haar werk met enthousiasme doet. Niet omdat het moet, maar omdat het mag. En wat dacht u van het maatschappelijk verantwoord imago van uw bedrijf? Interessant, nietwaar? Neem daarom contact op met WerkgeversServicpunt West-Brabant.